Yeni bir hayata merhaba

yazkafana_gorebisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
23
0
86
46
İstanbul
merhabalar hanımlar; uzun zamandır sizlerin takipçisiyim.çok seyler öğrendim sizden.Yorum yapamasamda sewincinizle,üzüntünüzle sizlerle birlikte oldum.Bende az içimdekini döküp rahatlamak istedim .11 yıl süren ewliliğime son noktayı koydum.bu kararı almam uzun sürdü ama en nihayetinde pratiğe geçirdim.çok mutluym ,huzurluyum ,kuzucuklarımla yeni bir yaşama doğru yelken açtık.Umarım hakkımızdahayırlısı olur.sewgilera.s.a.s.

aminnn !!!!,umarım allah gönlüne göre verir..
birine sırtına dayamadan ayakta durabileceğinin farkında olman çok güzel..

Hayırlı olsun inşallah..
Bundan sonra çok mutlu olmanızı dilerim..:Saruboceq:

inşallah bundan sonra size ve çocuklarınızla mutlu ve huzurlu bır hayat dilerim...
burda çogu insan için güzel bir örneksiniz.
bakış açınızda çok hoşuma gitti.
inşşalah boşanmaktan ve boşanma sonrası evrelerden korkan bayanlar için umud verici sözler ve bir bakış açısı...

inşallah bundan sonra size ve çocuklarınızla mutlu ve huzurlu bır hayat dilerim...
burda çogu insan için güzel bir örneksiniz.
bakış açınızda çok hoşuma gitti.
inşşalah boşanmaktan ve boşanma sonrası evrelerden korkan bayanlar için umud verici sözler ve bir bakış açısı...

çok teşekkür ederim.saol.rabim sağlıkwersin herseyden önce sonrasıda ben istedikten sonra olur ALLAH ın ıznıyle.

öncelikle hersey gönlünüzce olsun..herseyin güzeli hayırlısı sizinle birlikte olsun..benim size ufak bi diyecegim var.belki haddim degil ama söylemek istiyorum..ben babamı 10yasında kaybettim.annem babama asık oldugu için ve benim için evliligi asla düsünmedi..ben annem evlenirse diye cok korkardım.hatta ilk okulda arkadaslarım annen evlenirse seni üvey baba döver gibi seyler söyleyerek canımı cok acıttılar ama annem öyle rahatlattıki beni..babama ne kadar cok asık oldugunu ve benim hayatındaki tek varlık oldugunu bana cok iyi anlattı ve annem o andan itibaren hayatımdaki en güvenilir en degerli sey oldu..ilerde evlilik kararı alırsan cok iyi düsün annesi tamam mı..ben yavrunuzun ilerde neler düsünebilecegini tahmin edebiliyorum.sende benim annemin bana yaptıgı gibi ona güven verki hayatındaki en önemli varlık sen ol.bunları söylemek belki bana düsmez ama yavrunun ilerde neler hissedebilecegini bildigim için yazmak istedim..mutluluklar

hakkında hayırlısı olsun canım..
11 yıl dile kolay umarım artık huzurllu mutlu olursun evlatlarınla..
demekki evlilik bitince çocuklar engel değil..
hani bazı bayanlar eşleri tarafından çok eziyet görüyor aldatılıyor ama çocuklar için katlanıyor....

öncelikle hersey gönlünüzce olsun..herseyin güzeli hayırlısı sizinle birlikte olsun..benim size ufak bi diyecegim var.belki haddim degil ama söylemek istiyorum..ben babamı 10yasında kaybettim.annem babama asık oldugu için ve benim için evliligi asla düsünmedi..ben annem evlenirse diye cok korkardım.hatta ilk okulda arkadaslarım annen evlenirse seni üvey baba döver gibi seyler söyleyerek canımı cok acıttılar ama annem öyle rahatlattıki beni..babama ne kadar cok asık oldugunu ve benim hayatındaki tek varlık oldugunu bana cok iyi anlattı ve annem o andan itibaren hayatımdaki en güvenilir en degerli sey oldu..ilerde evlilik kararı alırsan cok iyi düsün annesi tamam mı..ben yavrunuzun ilerde neler düsünebilecegini tahmin edebiliyorum.sende benim annemin bana yaptıgı gibi ona güven verki hayatındaki en önemli varlık sen ol.bunları söylemek belki bana düsmez ama yavrunun ilerde neler hissedebilecegini bildigim için yazmak istedim..mutluluklar

estagfurullah arkadasım one demek ole hddim değil felan gücenirim walla burda cok sey öğrendim.belki senın anlattıklarından bişeyler kaptım,belki bir başka arkadaşımıızn hepimiz paylaşım içindeyiz. ben asla ewlenmeyi düşünmüyorum kalan ömrümü kuzucuklarımla nasip olursa torunlarımla tamamlamayı düşünüyorum.

hakkında hayırlısı olsun canım..
11 yıl dile kolay umarım artık huzurllu mutlu olursun evlatlarınla..
demekki evlilik bitince çocuklar engel değil..
hani bazı bayanlar eşleri tarafından çok eziyet görüyor aldatılıyor ama çocuklar için katlanıyor....

kesinlikle hiçbir çocuk hiç bir ewliliği kurtaramaz sadece werilecek kararları ilerleyen zamana atar. buda zaten belli bir zamandan sonra kısır döngü içinde ha bugun ha yarın dıye dıye ömür geçer.yani fikrim oyle.

Back
X