Yeni bir ilişki yaşıyorum AMA???

turuncumat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
461
3
66
Malatya
Arkadaşlar uzun bir süreden sonra tekrar hepinize merhaba.Yaklaşık 4 aydıryeni bir insanla evlilik yolunda ilerliyorum.O beni ben onu tanımaya çalışıyoruz.Bu süreçte kafama takılan sorular var.Yardımlarınızı almak istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.
İlk olarak kişilik olarak çok farklıyız.O çok rahat bense bir okadar takıntılı.O hiç kıskanç değil.Bu bazen bana tuhaf bile geliyor.Farklılıklarımıza rağmen bana değer verdiğini beni sevdiğini hissediyorum.Sizce bu farklılıklar ilerde sorun olabilirmi?
Bide kafama takılan dün yaşadığım bir olay var.Konuyu açmama sebep bu olay.
İkimizinde tanıdığı yaşadığım ilçeden biri şubat ayında bana benimle konuşmak istediğini içeren bir msj atmış sosyal paylaşım sitesinden.Şahıs kişilik olarak çok iyi olmayan biri.Ben dün gece gördüm bunu.Ve onunla paylaştım.Sinirlendi bana birşey söylemedi ama o kişiye küfür etti.Ben çok şaşırdım ağzından o lafları duyunca.Sonra ona böylr konuşmaması gerektiğini söyledim.Özür diledi.Bir daha yapmamaya gayret gösteririm dedi.Sende bu konuda beni kontrol et dedi.Ama kafamda bir sürü soru işareti oluştu...

Arkadaşlar uzun bir süreden sonra tekrar hepinize merhaba.Yaklaşık 4 aydıryeni bir insanla evlilik yolunda ilerliyorum.O beni ben onu tanımaya çalışıyoruz.Bu süreçte kafama takılan sorular var.Yardımlarınızı almak istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.
İlk olarak kişilik olarak çok farklıyız.O çok rahat bense bir okadar takıntılı.O hiç kıskanç değil.Bu bazen bana tuhaf bile geliyor.Farklılıklarımıza rağmen bana değer verdiğini beni sevdiğini hissediyorum.Sizce bu farklılıklar ilerde sorun olabilirmi?
İkimizinde tanıdığı yaşadığım ilçeden biri şubat ayında bana benimle konuşmak istediğini içeren bir msj atmış sosyal paylaşım sitesinden.Şahıs kişilik olarak çok iyi olmayan biri.Ben dün gece gördüm bunu.Ve onunla paylaştım.Sinirlendi bana birşey söylemedi ama o kişiye küfür etti.Ben çok şaşırdım ağzından o lafları duyunca.Sonra ona böylr konuşmaması gerektiğini söyledim.Özür diledi.Bir daha yapmamaya gayret gösteririm dedi.bu konuda beni kontrol et dedi.Ama kafamda bir sürü soru işareti oluştu...

Anladığım kadarıyla net bir karar vermemişsiniz zaten bir süre daha tanımaya devam edin,kişilik olarak çok farklı
olabilirsiniz önemli olan karşılıklı sevgi ve saygıdır bence bende çok büyük bir aşkla evlendim eşimle çok sevdik birbirimizi
4 ay tanışma süresinden sonra hemen nişanlandık,nişanlılıkta bir tanıma evresidir ama siz bu süreyi biraz daha uzatın bence
aklınzda en ufak bir soru işareti kalmamalı..

sevgiler.

Haklısın canım tavsiyen için teşekkür ediyorum.Kafamda soru işaretleri var.Ama şunuda biliyorum karşımdaki insan bana karşı çok hoşgörülü ve bana değer veriyor.ve biliyorumki hiçkimse dört dörtlük değil...

İkimizinde tanıdığı yaşadığım ilçeden biri şubat ayında bana benimle konuşmak istediğini içeren bir msj atmış sosyal paylaşım sitesinden.Şahıs kişilik olarak çok iyi olmayan biri.Ben dün gece gördüm bunu.Ve onunla paylaştım.Sinirlendi bana birşey söylemedi ama o kişiye küfür etti.Ben çok şaşırdım ağzından o lafları duyunca.Sonra ona böylr konuşmaması gerektiğini söyledim.Özür diledi.Bir daha yapmamaya gayret gösteririm dedi.Sende bu konuda beni kontrol et dedi.Ama kafamda bir sürü soru işareti oluştu...

Buna mı takıldın :9: :44:

Benim ki 4 seneden sonra ayaklarını uzatıp televizyonda ki adama küfrediyor hele biri bana bişey yazacak gider ağzını burnunu bile kırar sonra gelir bana bağırır :9: :9: :9:
Yani şunu anlatmaya çalışıyorum tabiki hoş değil ama en iyi erkek dahi bir şekilde bir şeye küfrediyor maalesef.
Önemli olan sana küfretmemesi hakaret etmemesi bence tabi :17:

Arkadaşlar hikayemi en başından anlatayım size film gibi :)

Bundan yaklaşık 3 sene önce çalıştığım ilçede bir sınıf öğretmenine aşık olmuştum.Ne kadar çok dua ediyordum olsun diye.Onunda bana ilgisinin olduğunu farkediyordum.Ama bir türlü beklediğim teklifte bulunmuyordu.Sonra ben bu beklemeleri yaşarken gecen sene Allah başka bir insanı çıkardı karşıma çok ciddi bir ilişki yaşadım çok ciddi aşamalardayken sebebini dahi bilemeden bana hiçbir açıklama dahi yapılmadan bitti.(konusunu daha önce açmıştım) Çok canım yandı çok üzüldüm ama birşekilde alışıyorsun buna.Ha bu arada bu biten ilişkinin başlarındayken bile içimde hala aşık olduğum insan vardı.Zamanla kalmadı tabi.Sonra aradan aylar geçti ve beklediğim teklif geldi.Şuan görüştüğüm insan bu teklifi gönderen yani kendisi için çok dua ettiğim aşık olduğum insan...
Başta farklılıklarımızı çok yadırgıyordum ama zamanla alışır gibi oldum Alışmakla doğrumu yaptım onuda bilmiyorum ama.
Mesela aklıma takılan şeylerden bir tanesi şuan çalıştığım ilçe onun memleketi ve kendisi sınıf öğretmeni burada.Anlayacağınız uzun seneler (yaklaşık 10 sene ) burada kalıcaz benim ailem ise şehir merkezinde onun ailesi buradalar köyde yaşıyorlar Hani hep bahsediyorlar kayınvalide sıkıntılarından bende yaşarmıyım diye düşünüyorum.Ve evin tek erkek çocuğu...

Buna mı takıldın :9: :44:

Benim ki 4 seneden sonra ayaklarını uzatıp televizyonda ki adama küfrediyor hele biri bana bişey yazacak gider ağzını burnunu bile kırar sonra gelir bana bağırır :9: :9: :9:
Yani şunu anlatmaya çalışıyorum tabiki hoş değil ama en iyi erkek dahi bir şekilde bir şeye küfrediyor maalesef.
Önemli olan sana küfretmemesi hakaret etmemesi bence tabi :17:
Canım çok güldürdün beni ya :1::1::1::1::1:
Allahta seni güldürsün....

Canım ailesine çok yakın olacağız.Ailenin tek oğlu ve sınıf öğretmeni.Uzun seneler buradayız anlayacağın.Haftasonları köyde işleri oluyor Ve oraya gidiyor.Bir ayağımız köyde olacak.Haftaiçi zaten çalışıyoruz.Haftasonlarınıda köy işleriyle gecirmeye katlanabilirmiyim bilmiyorum.Artı bendende köy işlerini yapmam konusunda beklentileri olurmu bilmiyorum.
Kısacası küçük yerde ailesine çok yakın olmak evliliğimizi sıkıntıya sokarmı?

Ben hiç takıntılı değilimdir. Yerine göre kıskancımdır. Ama erkek arkadaşım bi o kadar takıntılı ve bi okadar abartıcıdr. Sorun olurmu? Şuan kendisini terkettim!

Arkadaşlar evlenmek için görüştüğünüz insanla yoğun olarak cinsellik konuşmak normalmidir sizce ??

Bence normal değildir. Genç kızlarımızın yaptığı en büyük hata bu. Böyle şeyler konuşup değerinizi düşürmeyin. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Evleneceğiniz ne malum da birbirinize fanteziler korunma yolları falan anlatıp duruyorsunuz? Sen yapıyorsun diye demiyorum genel olarak yapan herkese kızıyorum. :47:

Hatta nişanlınla bile konuşmayacaksın bunları. Belli olmaz nişan atılır adam pislik çıkar sonra yeni nişanlına senin karın da şöyle şöyle şeyleri seviyor der adam kalkar sana nerden biliyor bu bütün bunları diye sorunca ne cevap verilecek? Zamanında cinsellikten sohbet ettik ondan mı denilecek? Adamlar aranızda bir ilişki oldu zanneder. Dikkatli olmakta fayda var.

Bence çok olumlu düşünceler oluşmalı , hele böyle davranan bir erkek için .

Seni nasıl koruduğunu , istediğini o kişiye karşı nasıl hırçınlaştığından anlayabilirsin .

Sen uyardığında kendini toparlaması ve hatasını kabul etmesi mükemmel , genelde erkekler kesinlikle geri adım atmaz . Senin için yapabileceklerinin boyutu biraz fazla . Çok şükür de .

Back
X