yeni bir ilişkiye başlandıgında...

glzclli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
148
0
96
İzmir
mrb arkdaslar benim siz değerli kişilerden cevabını almak istedğim bi sorum var..ben ilişkiler konusunda biraz tecrübesiz bi kişiyim 21 yasndyım..suan birisyle tanıstım ve görüşüyoruz...merak ettğim su: ilk zamanlarda sizce ilgi göstermek itici bi davranışmı olur yoksa olumlumu...benm tanıstıgım kişi ilgiyi cok asırı severm dedi..ama daha yeni tanıstıgımız için ilgi göstermem itermi die tereddütte kalıyorum..

içinden nasıl geliyorsa öyle davran

her zaman karşı tarafın istediği şekilde davranamazsın

tesekkür ederim...benm içimden sürekli mesaj atmak gelio ama o da msjlasmayı sevmeyen birisi ve bende napıcağımı şaşrıyorum acıkcası

ilgi ya da ilgisizlik içten gelinerek yapılan bir davranış şeklidir karşı tararf istiyo diye yapamazsın ki:sm_confused:

kendini karşı tarafa beğendirmeye uğraşma

olduğun gibi ol

beğenirse böyle beğensin

beğenmezse çok vakit kaybetmeden yolunuza bakarsınız

İlgiden ilgiye de fark olur bence.Hani dün tanışılmışsa ertesi gün 50 mesaj atmak, sorgulamak, hesap sormak, "aşkım, kelebeğim, hayatımın anlamı " falan diye boynundan inmemek yani fazla ve de abartılı bir ilgi biraz komik de olabilir. Belki ilk başlarda bu tarz ilginin yanlış anlaşılıp anlaşılmayacağını sormuş olabilirsiniz. Bence biraz ağırdan alarak, karşı tarafı tanımak, ilişkiye güvenmek ve duyguları tartmak lazım. Dediğiniz gibi; siz mesaj atmaktan hoşlanıyormuşsunuz karşı taraf bik bik mesaj yazmayı sevmiyormuş misal.Bunu bilmeden onu mesaj bombardımanına tutsaydınız belki ilişki devam etmeyebilirdi. Bunun gibi neyi sever, neden hoşlanmaz, bana uygun mu gibi soruların yanıtlarını keşfetmeden ayarsız bir ilgiye gark etmeyin onu derim. :)

tesekkür ederim gercekten güzel aydınlattınız.

ilk başlarda aşırı ilgi gösterme derim bence dengede tut 1 adım at baktın o daha fazla ılgıneıyor ona karsılık olarak 1 adım daha atarsın=)

ağırdan al biraz..ama güleryüzlü ol..ilgi kısmını ilişkinin en başında erkekten bekle..bir bak,senin için neler yapar..sen onun için ne kadar önemlisin..aşkım canıma girme,yanındayken güleryüzlü ol,konuş,sohbet et..ama ev e döndüğünde ilk mesajı ondan bekle ve çok hevesli görünme ama isteksiz de durma..ince bir çizgi bu ayralayabilirsen ne ala..ilk iyi geceler mesajını sen at mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…