Saç Uzatma Yöntemleri yeni bir şampuan buldum

mercan.a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
2.185
0
116
45
Ankara
Kızlarr bugün aktarcıma gittim bana yeni bir şampuan verdi kullan bana dua edeceksin dedi.ış yerine gelince internetten araştırdım aşağıda ki bilgileri buldum.Kullanan varsa buraya yazalım lütfen.Fiyatı internette ki gibi pahalı değil 15tl

ETKıLERı

Saç hücrelerini yenileyerek daha güçlü çıkmasını sağlayan bu şampuan dökülen saçlarıda yeniden çıkarır.Saç hücrelerini yeniler Yeniden çıkmasını sağlar , saça inanılmaz bir canlılık ve parlaklık verir. Saçların normalden 2 kat daha hızlı uzamasını sağlar. Saç dökülmesi için kırık saçlar tedavi etmek için ışıl ışıl parıldayan saçlara sahip olmak için ayrıca yeni saç ektiren ve kellikle mücadele edenler için Ginseng şampuanı ve maskesini kullanın.
3 AYIN SONUNDA SAÇLARINIZ TEKRAR CIKACAK GARANTıLıDıR.

Kullanım
Maskeyi saçların uzunluğuna göre saçınıza 3-5 dakika yedirip 15-20 dakika bekledikten sonra
Ginseng şampuanıyla saçınızı yakayın. 2 yıkamanın ardından saçınızdaki gözle görülür
farklılıkları hissedeceksiniz.

$Al-Amazone-Gingseng-Sampuani-ve-SAc-Kremi__21253951_1.webp

Son düzenleme:
Her halde kullanan olmadı ozman ilk ben kullanıyorum ve ilk kullanımdan sonra size gelişmeleri yazarım Benim ilgimi çeken kısmı saçları yeniden çıkarması ve 2kat hızlı uzaması biliyorusunuzdur ki ben trikotilomani hastasıyım ve çoktan beri saçlarım hiç olmadı hep az ve kısa inşallah önce bu hastalıktan kurtulup daha sonra sizinkiler gibi saçlara sahip olmak istiyorum. Dualarınızı bekliyorum :enbuyukkk:

Al-amazone şampuanın adı ginseng varmış içinde .Şampuana bakınca içindede bi kök görünüyor

gecmis olsun canim ...insallah saclarin istedigin gibi olur...bende arastiricam ...insallah bulurum burada(almanya)

canım merhaba ben de buldum bu şampuandan ama işe yarıyor mu?sana sormadan almak istemedim ve yıkayınca saç kazık gibi mi oluyor nasıl oluyor :)))

daha bende bu pazartesi kullanmaya başladım ama kazık gibi falan olmuyor yanında krem i var onuda sürüyorum kremi diğer kremlerden farklı geldi ama güzel şimdilik önce sarımsaklı şampuan sonra al-amazone sonra da kremini sürüyorum iyi gidiyor

Back
X