Yenı bır teknık--vıyanadan duydum-ısmı ne bılmıyorum ama :-)

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
merhaba kizlar

bu teknigi söyle bi anlatayim--belki yanlis ifade edebilirim, özürler simdiden :lepi:

embryolarin tutulma sorunu yasiyan ciftlere uygulaniyormus bu tedavi--

rahimi, esten hazirladiklari bir siviyla calkaliyorlarmis ve sonra embroylari transfer ediyorlarmis.

bu sivi esten alinan dölden yapiliyormus.rahim böylece esten gelecek biseye hazirlaniyormus....embryonun yarisin esten ya...

cok kere tüb bebek tedavi görüpte hic bir serferinde gebelik elde edilmeyen ciftler böylece hamile kaliyormus.

siz bu tedaviden duydunuzmu? ismi ne bunun yaa`? kafamçokkarıştı

sevgilerimle

bende baska bir sey duydum tup bebekle ilgili gogus kanserinde kullanilan bir ilaci newyorkta ki bir turk dr un calismalari varmis hem daha ucuza yapilacakmis tup bebek tedavisi hemde fazla yumos olusmasini onleyecekmis hap olarak kulalanilacakmis Anadoludaki kadinlar icin arastirdim diyor buyuk sehirlere gidip cileler cekiyorlar igneleri vurulamiyorlar diyor bakalim tip coook gelisiyor belki bizden sonrakiler bu kaadar ugrasmayacaklar bir hapla is tamam

hiiii hic duymadim
ne kadar guzel gelissin gelissin
kimse bizim cektigmizi cekmesin
kimse bebesiz kalmasinnn

ben bunu duymadım ama yeni teknikler deneniyor özellikle bu iğnelerden bizleri kurtaracak teknik deniyorlarmış şu an hem maddi yöndden daha uygun fiyatlı hemde yan etkisiz bir tedavi deneme aşamasındaymış umarım daha kolay yöntemler geliştirilerr:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X