yeni bir telefon hattı

bendede benzer bi durum olmustu, "gizli numaradan rahatsiz eden var.,. deli oluyorum. numarami degistirdim" dedim.
tamam en iyisni yaptin demisti..

bendede benzer bi durum olmustu, "gizli numaradan rahatsiz eden var.,. deli oluyorum. numarami degistirdim" dedim.
tamam en iyisni yaptin demisti..

bencede gizliden arayıp rahatsız ediyolar diyebilirsin
yada açıklama yapma değiştirmek istiyorum de.
benim anlamadığım eski sevgilin seni hala rahatsız edicekse bunu sadece telefonla mı yapar,yarın bi gün karşına çıkarakta rahatsız edebilir
yani sevgiline açıkça söylemen en güzeli

Ona söylemeden değiştirin. pin kodunu yanlış girdim bloke oldu bende yeni hat aldım diyin madem öyle sorun olcağını düşünüyorsanız.

Bence guzel giden, her konuda anlaşılan bir iliskiyse iliskiniz, böyle bir sey yüzünden sarsılmaz iliskiniz.
Erkek arkadasınız da bunu anlamalı.
Ben de buna benzer sıkıntı yasadım, şimdiki esim , hic bir zaman kıskançlık krizine girip te iliskimizi sarsmadı.
Eski sevgili de amacına ulasamayinca vazgeçti.

Ona ne sizin telefonunuzdan
ananızı babanızı bu kadar dinlemezsiniz ya
sonra burda etek giydim diye dayak yedim deyince hakediyorsunuz yani artık

Son düzenleme:
hattınızı kaybedin... yolda telefonum düştü, çıkmış hat bulamadım bir daha diye söyleyin...
ya da hattınızı kırın, takarken yanlışlıkla kırdım dersiniz..

aynı numarayı bir daha çıkartmak için bayiiye gittim ama çok işlem yapılıyormuş, güvenlik açısından.. hat kimin üzerine, işte çeşitli evraktı fotokopiydi falan bende bunlarla uğraşmaktansa yeni hat almanın daha hesaplı ve zahmetsiz olduğuna karar verdim dersiniz...

hatta birde hat sizin üzerinize kayıtlı değilse daha kolay olur.. çünkü bu tür işlemler hat kimin üzerineyse onunla yapılıyor...
ve başkasının üzerineyse, nasıl onu tutup bayiye götürüp kendi işlemlerimi yaptırsaydım dersiniz.. daha da masumlaşırsınız :)

Son düzenleme:
eskiyi tam bitirmeden yeniye başlamanız hata,sizin numaranıza karışacak kadar keyfinizi teslim etmeniz de hata...sizin numaranızı neden değiştirdiğinizi sadece aileniz yaşınızdan ötürü sorgulayabilir,başkası değil..bu kadar kendinizi güvensiz bırakmayın..

Sürekli kontörünüzün bittiğini söyleyin. Bi yerlere abone/üye oldum heralde sürekli bilgilendirme mesajı geliyor ve kontör gidiyor, bayiye gittim ama herhangi bi sorun olmadığını söylediler o yüzden değiştiriyorum diyebilirsiniz. :25:

Back
X