- 24 Mart 2019
- 3.027
- 4.168
- 133
- 38
- Konu Sahibi TRENDY1234
10 gün çok beklemişsiniz. Bu kadınların yaşım 30 oldu 35 oldu 40 oldu mantralari hiç son bulmayacak mi? Şuan bir boşluktasiniz. İlla biri olmalı diye bir kural yok. Biraz akışa bırakın ve zaman verin kendinize, duygularınıza,kalbinizeEski konumlarımı bilenler vardır belki özet olarak 2.5 yıllık ilişkim ailesi yüzünden bitti.10 gün civarı oldu biteli.
Ben sağlık çalışanıyım.Çalıştığım hastaneye geçici görevle bir meslektaşım geldi.İş gereği bulunduğu birime gidiyorum orda çalışma yapıyorum ara sıra.Çok soğuk ve mesafeli biri doğru düzgün günaydın bile demez.Aynı cihazı kullandığımız için mecburi konuşmam gerekiyor.O sıra benim sevgilim var evlilik hazırlığı yapıyorum.Gel zaman git zaman muhabbet etmeye başladık ordan burdan.Senin çalışma ortamını çok merak ediyorum dedi nöbetimi sordu.Nöbetlere baktı denk gelmiyor gitti sorumlusuyla konuştu şu güne bana nöbet yaz diye ayarlayamadı sorumlu.
Benim cumartesi nöbetçi olduğumu biliyordu.pazar ne yapıyorsun diye sordu afalladım bilmiyorum dedim.Müsait olursan beraber bisiklet sürer gezeriz dedi.Geçiştirdim.Bu olayın üstüne iki gün selam sabah vermedi bende umursamadım.Sonra gedi yine konuşmaya başladı.
Yanında çalışan bir arkadaşım var ona anlattım durumu.Ben zaten farkındayım durumun dedi.Çok iyi biri dedi evlenmek istiyor.Ailesinin eğitimli insanlar olduğunu dindar olduğunu ev aldığını filan anlattı.
Ben eski sevgilimi çok seviyorum unutmam çok zor.Ama olmuyor bir türlü.Yaşım 40 çocuk istiyorum.Yanımda eski sevgilimden başkasını düşünemiyorum.Ama birde hayatın gerçekleri var.Haftasonu adaya gideceklermiş arkadaşım sende gel diyor.Toplam 4 kişi olucaz.Orda bir bak düşün hemde özel görüşme gibi olmaz diyor .