yeni biri !!!

halo34

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
61
17
13
milleett uzun suredir kalbim boşştuu taaa ki ...yemek için gittigim mekanda onu gorene kadaaarrr :32: orda calısıyo daha ilk karsılasmada bende elektrik patlaması oldu:16: beni farkettigine emindim hatta kacamak bakısmalar oldu ama hiiiç yanasmadı gelipte ilgilenmedi konusmak için busuru fırsatı var sonucta orda calısan ... kısa bir arastrma yaptım faceten sosyal medyadaaan cocuk oranın sahıbıymıs yeni açmıs mekanı.. hanı kovulmaktan cekınmezde istedgi gibi davranabilirr tabi istesee.. ben simdi bunu nasıı tavlarım kova burcu ben oglak :D benle ilgileniyo mu nası anlarım nası davranıcam sonradan 3kere daha gittim en son gitmemde gulumsedi bakısmalar harıcınde bukadr ilerleme oldu... nolur bunun sonuuuu tecrube ve fikirlerinizi benmle paylasııınnn :/

daha bir şey söylemek için çok erken, bir kaç defa daha git bakalım:16::16: hayırlısı olsun:16:

Canım bence dikkat et acele etme belkide mekanın patronu olduğundan herkese karşı öyledir bilemeyiz ki tam emin olmadan adım atma derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bence dikkat et acele etme belkide mekanın patronu olduğundan herkese karşı öyledir bilemeyiz ki tam emin olmadan adım atma derim

adım atmıyım evet
peki gidince bakıyımı mı ara ara:17:

Yani tabikide yap bak falan baktın yalnızca sana özel bir şey gerisi gelir zaten kendiliğinden :)

Yani tabikide yap bak falan baktın yalnızca sana özel bir şey gerisi gelir zaten kendiliğinden :)

heheheheh gorcezz iş biraz bende bitiyo ama davranıslarımda yalns anlasılmamalıyıım :18:

Bir orta yolu bul ve sabır et tüm iyi dileklerim seninle :)

Back
X