Yani yaklaşık 5 yıl oldu kimse çıkmadı karşıma.Herkes hemen tanışmıyor. İlişki bittikten sonra bir süreç var ya hani iyi bir şekilde atlatılması gereken. O tamamen bittikten sonra yavaş yavaş sosyalleşerek tanırsınız yeni birilerini merak etmeyin. Aceleniz ne canım
Küçük bir ilçede yaşıyorum, sosyal ortam yok. Arkadaşlarıma söyledim. Onlardan da ses çıkmadı.Sosyal ortamınız var mı ?
Arkadaş tanıştırmaları oluyor genelde.
O zaman bol bol sosyalleşinYani yaklaşık 5 yıl oldu kimse çıkmadı karşıma.
Böyle yazıyorsun sonra ferhans görüp deliriyorDüşüneyim; biri arkadaşımın arkadaşıydı, biriyle dershanede tanıştım, biriyle okulda tanıştım, biriyle tatilde tanıştım, biriyle stajda tanıştım, biriyle iş ortamında tanıştım. Eşimle de ortak hobimiz vesilesiyle internette bir kulüp ortamında tanıştım.
Ahahah o hala buralarda mı?Böyle yazıyorsun sonra ferhans görüp deliriyor
Olmaz mı ayselmini mi aysemini mi öyle bir şeyle dolanıyor hala. Bugün beğeni de attın hattaAhahah o hala buralarda mı?
Ahahaha uyarın bariOlmaz mı ayselmini mi aysemini mi öyle bir şeyle dolanıyor hala. Bugün beğeni de attın hatta
Nasıl sosyalleşebilirim yani? Gezilere filan katılıyorun ama genelde bambaşka insanlar oluyor.O zaman bol bol sosyalleşin
Bölgenizde katılabileceğiniz kurslar yok mu haftada bir gidilir genelde merkezde yazılabilirsiniz. Facebookta topluluklar var arada toplanıyorlar onlara katılabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz orada da arkadaş grubu olusturabilirsiniz.Küçük bir ilçede yaşıyorum, sosyal ortam yok. Arkadaşlarıma söyledim. Onlardan da ses çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?