- Konu Sahibi tourmaline
bayanlar gece gece konuşucak insan bulamadım canım çok sıkkın..yeni birisiyle tanıştım, kendisi bir arkadaşımın arkadaşı..yemek yerken geldi masamıza oturdu birden bire ve sohbet etmeye başladı..masada 3 bayan ve onunla beraber bir erkek arkadaşımız daha vardı..kendisi bu 1 saat süre boyunca bana çok ilgili davrandı, özellikle beni tanımaya yönelik sorular sordu, kendini bir yerlere davet ettirmeye çalıştı..ben bir tuhaflık olduğunu hissettim..öyle ki masadaki herkes onun bana asıldığını söyledi..sonrasında ben bunu merak ettim kim olduğunu ve netten buldum bir iş sitesi üzerinden ekledim, feysime eklemedim ama yani.daha sonra ortak arkadaşımız bizi arkadaş ortamı içerisinde görüştürmek istedi , bizimki senden hoşlandı senin de gönlün var mı diye sordu bana..tamam dedim çağır tanışırız..1 hafta önce haber verdi arkadaş, o da tamam demiş ama ne yazık ki bir gün önce arkadaşı aradı ve işim çıktı gelemiyorum demiş..tabii ki ben bir anda çok hoşlanmıştım ve çok büyük hayal kırıklığına uğradım...beni mi beğenmedi diyecem ama beğenmese o zaman o kadar masada beni tanımak için sorular sormaz asılmazdı bana diye düşünüyorum..ayrıca masada bekar bir bayan arkadaş daha vardı ona değil de bana çok ilgili davrandı..sizce neden gelmemiş olabilir? bu ortak arkadaşımız da çok ketum bir arkadaş kendisinin ağzından laf almak mümkün değil..ben gerçekten işinin çıktığına inanmadım açıkcası..zaten gerçekten işi çıksa haftaya falan gidelim derdi..erkek psikolojisinden hiç anlamıyorum..kendimi çok kötü hissettim ve çok üzüldüm.. yani eğer olumsuz bir düşüncesi olsa arkadaş davet ederken o anda olumsuz yanıt vermez miydi acaba? 1 hafta bekler miydi..
Son düzenleme: