Yeni bosandigim eşim sevgilisiyle fotograf paylaşmış.

Ayrılığınız , eski eşin hayatındaki insanlar , kızını görme durumları hakkında yakın çevrenizle dahi dertleşmemenizi , 3.şahıslara herhangi bir şey anlatmamanızı tavsiye ederim.

Maalesef bazı insanlar anlatılanı kendinde tutmayıp ortamlarda sohbet konusu yapabiliyorlar. Bazı insanlarsa iyi niyet adı altında anlattıklarınızı eski eş veya eski eş ailesine aktarabiliyorlar.

Soran olursa da; onun artık sadece kızınızın babası olduğunu vurgulayıp geçin. Arada laf taşıyabilecek insanların sizi ve kızınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin.

Korkunç birisi bahanesi ne bunun için köpek gibi pişman olur kızının bu günlerin kaçırdığına ama iş işten geçtikten sonra☹️
Ben de bu yazdığınızı umardım ama son zamanlarda pek pişmanlık hissedeceklerini de sanmamaya başladım. Erkekler insani damarları iyiden iyiye kesmeye başladılar.

Erkekler bosanmaya narkoz alip ameliyata girenler gibi giderlermis. Kadinlarsa narkozsuz ameliyat oluyor gibi tum acilari hissederlermis. Bosanmanin uzerinden zaman gectikce, yularindan bosanmis saga sola saldiran hayvanlar gibi, bosanma sonrasi mutluluk pozlari veren o adamlar, narkozun etkisi gecince yavas yavas farkederlermis. Kadinlarsa once bosanma travmasini dibine kadar yasayip sonra da iyi ki bitti derlermis.
Seytan diyor ki begenseydin fotografi inadina ama o bile onu onemsedigini gosterir.
Eski esim de icki masalarinin fotografini paylasiyordu. Cok mutluydu. Oglumu gozu bile gormuyordu.

Boşandığınız erkeğin ömür boyu bekar mı gezeceğini düşünüyorsunuz?
Benim arkadaşımın annesi vefat etti. Babası 70’li yaşlarında. 6 ay geçmedi adam kendinden yaşça küçük kadınla evlendi. Erkekler yas tutmaz. Kadınlar gibi duygusal yaratıklar değildir. Doğaları böyle. Ben 3 senedir evliyim. Kocamın 1 kere ağladığını görmedim. Bense reklam filmine bile ağlarım. Kabulleneceksiniz, önünüze bakacaksınız.

Sevgilisi bunu yapmasini istiyor olabilir yani iliskilerinin ciddi oldugunun herkes tarafindan gorulmesini ozellikle de sizin gormenizi istiyor olabilir. Yeni bosanmis bir erkekle birlikte olsaydim ben de eski karisinin bunu bilmesini isterdim oncelikle ki adamin ileride o kadina geri donemeyeceginden emin olayim.

Bosanma sebebiniz net olmadigi icin ve adam bosanmayi istedigi icin benim tahminim hayatindaki yeni kadin icin bosandigi yonunde. O kadin kontrolcu biri olabilir sizle gorusmesini ve dolayisiyla cocukla gorusmesini istemiyor olabilir. Adam da kadini elinden kacirmamak icin eski hayatini silmek istemis gibi. Belki cocugu oldugunu o kadindan gizlemis bile olabilir. Bu tip erkekler yeni bir iliskiye baslayinca eski iliskisine cop muamelesi yaparlar. Zamaninda askindan olen adam yeni birini bulunca bir anda deger vermeyi birakir. Bir gun geri donmek isterse bile bunu o kadin kendisini terkettiginde yapacaktir hem de o kadina asik olarak. O yuzden ileride de kabul etmeyin.

Tüm erkekler öyle değildir diye umut ediyorum. Merhametlileri de vardır. Bize denk gelmedi işte...
İlk tanıştığımda her insanı diğer hem cinsi ve tüm insanlıktan bağımsız ve tektir. Eğer o azınlık gruptansa haksızlık olmamalı ona yani🙃
Ama genelin bu tip sorunlu ama kendilerince de normal kabul edilen tuhaf davranışlarından çok fazla mağduriyet ortaya çıktı. Kadınlardan çok çocuklarda gözlemliyorum. Bu çok riskli. Resmen çoğunluğun babası ile iletişimi ya yok ya da kötü ötesi.

Boşandığınız erkeğin ömür boyu bekar mı gezeceğini düşünüyorsunuz?
Benim arkadaşımın annesi vefat etti. Babası 70’li yaşlarında. 6 ay geçmedi adam kendinden yaşça küçük kadınla evlendi. Erkekler yas tutmaz. Kadınlar gibi duygusal yaratıklar değildir. Doğaları böyle. Ben 3 senedir evliyim. Kocamın 1 kere ağladığını görmedim. Bense reklam filmine bile ağlarım. Kabulleneceksiniz, önünüze

Tabii ki bekar gezecegini düşünmüyorum.. 5 yıllık evlilik daha 1ay olmuş bitmiş. O whatsapp profiline sevgilisiyle sarmaş dolaş foto koyuyor. Ve herkese açık. Beni engelden çıkarıyor. Ben de görebileyim diye..Yaşayacaksa yaşasın bu gösterme sevdası nedir?Listesindeki kişilerine gösterseymiş en kötü.Ayıp değil mi?Garip değil mi? Kendi içinde de yaşayabilir pekala. Konu bu.. Kızını aramayan adam özlemeyen adam mutluluk pozu veriyor. Nasıl bir ruh nasıl bir kafa . Konu kadın erkek kafası değil. İnsanlık adamlık meselesi...Sizin kadar çok mantıklı olamıyorum olaylarının sıcağını yaşayan olunca. Allah kimseye yaşatmasın...

Tabii ki bekar gezecegini düşünmüyorum.. 5 yıllık evlilik daha 1ay olmuş bitmiş. O whatsapp profiline sevgilisiyle sarmaş dolaş foto koyuyor. Ve herkese açık. Beni engelden çıkarıyor. Ben de görebileyim diye..Yaşayacaksa yaşasın bu gösterme sevdası nedir?Listesindeki kişilerine gösterseymiş en kötü.Ayıp değil mi?Garip değil mi? Kendi içinde de yaşayabilir pekala. Konu bu.. Kızını aramayan adam özlemeyen adam mutluluk pozu veriyor. Nasıl bir ruh nasıl bir kafa . Konu kadın erkek kafası değil. İnsanlık adamlık meselesi...Sizin kadar çok mantıklı olamıyorum olaylarının sıcağını yaşayan olunca. Allah kimseye yaşatmasın...
Keşke eski eşiniz adam olsaymis ama malesef değil çünkü çocuğunu yok saymış bu dünyada cocugunu yok sayan insandan hiç birsey beklenmez

Back
X