- 6 Nisan 2022
- 72
- 100
- 13
- Konu Sahibi Bluemoon123
Arkadaşlar eşimle çok kısa bir süre önce boşandık. Severek evlenmiştik.4 yaşında bir de çocuğumuz var.Yaşadığım zorlu günler bunu istemesem de zorunlu kıldı. Cok kırılmış çok yorulmustum.Tepkisiz kalmamış olmam karşısında o da bana karşı bir öfke içine girdi.Oldurmaya çalışsam da ayrılığı eşim istedi. Ve anlaşmalı boşandık. Boşanmadan önce ilk ayrıldığımız günler whatsaap ta gece yarılarına kadar cevrimici olduğunu da gördüm. Ama bunu konu etmek bile artık gereksiz gelmişti bana. Engelleyerek görmemeyi seçtim. Öğrenilmiş çaresizlik...Akabinde o da beni engelledi. Ve bosandik...Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen sevgilisiyle sarmaş dolaş herkese acik fotoğraf eklemiş.Beni de engelden kaldırmış görmem icin.Asla ona birsey yazmadım yazmam da ama o kadar canım acıdı ki. Ben boşanmanın travmalarıni yaşarken o ilan ediyor. Hem de hiç çekinmeden hiç utanmadan. Madem böyle bir ciğsin bana neden gösteriyorsun. Bu kadar kötü olmak niye?? Belki de biz ayrılmadan önce vardı. Bir de aldatilmişlik hissi. Hafızam kötü anıları değil iyi anilari süzerken bu süreçte maalesef ki. Toparlanmaya çalışırken.. Neden bana bunu yaptı??