Yeni boşandım evlenmek istemedıgımı belirttiğim halde görücüler geliyor, çocuklu birine neden görücü gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzüldüm şiddet olayına, çok keskin bir nokta. Ben de şiddet dolayısıyla boşandım geçen sene. Sanırım erkek kaldiramayip birşeylerin ezikligini yasadiginda bu kadina karşı şiddet olarak dönüyor.

Yaş olayini neden sordum, ablamın arkadaş grubundan birisi ile tanıştırmak istediler beni, birnevi modern görücü gibi.. aramızda 13 yaş fark var ben 30 yaşındayım o 43. Ben pek sıcak bakmadım üstelik adam hiç evlenmemis acaba neden diye sorguladım, bir kahve içip öğrenmek istiyorum ama kuşak farkı olur sanırım. Bu arada benim arkadaşlarım hep o yaşlarda nedense büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Acaba şans verip gorussem mi diy düşünüyorum
Güzelliğinin zirvesinde kadınsın.43 nedir ya.

Ben de bunu merak ediyorum, aracı kişilerin söylediği çok ince bir insanmış da kadınlar bunu hor görüyormuş 😏gerçek ne çıkacak acaba 🤦 tanıyınca anlarım buraya da yazicam
O aracılar seri katillere bile sessiz sakin, kimseye zararı dokunmaz, kendi hâlinde falan diyor 😂😂.kimi sorrarsan sor övüyor millet zaten.benim için hiçbir anlamı yok o yüzden çevreden söylenenlerin.kimse kimseye kötü demiyor ki.

Bütün kadınlar tarafından hor görülmesi normal değil. Kadınların hepsi birden delirmedi herhalde. Yani bilmedim. Pişman olmamak için yinede görüşün.yanlız en ufak yanlış bir şey hissederseniz direk yol verin.
Aynen o çizgi çekme konusunda baya basariliyimdir 🙂 umarım gerçeği hemen gösterir tabi ki, bazı insanlar geç belli ediyor bir de arada kişiler oldgu için hep iyi taraflarını göstereceğinden eminim

Yaa başkası tanıştırıyorsa basbaya görücü usulüdür.kendin tanışmadıysan görücü usulüdür yani.modern görücü uslulü değil bence.bu işlere gire akraba arkadaş olmasına da şaşırıyorum ben.bana hiç denk gelmedi.
Ben de ilk defa deneyimliyorum 🙂 ama çevremde tanistirilip evlenenler var hala neden şaşırdınız anlayamadım yıllardır görücü olayı Türk toplumuyla bütünleşmiş 😁 siz tercih etmeyebilirsiniz tabi

O aracılar seri katillere bile sessiz sakin, kimseye zararı dokunmaz, kendi hâlinde falan diyor 😂😂.kimi sorrarsan sor övüyor millet zaten.benim için hiçbir anlamı yok o yüzden çevreden söylenenlerin.kimse kimseye kötü demiyor ki.
Aynen öyle, kimse kimseye kötü demez. Ben de merak ediyorum aysenimi, dua et de gerçek yüzünü göstersin, maskeler düşsün mu 🙏😁

Ben olsam hemen evlenmezdim yarın oburgun çocuğunuzu istemeyecek emin ol
Ben hıc düşünmüyorum evlenmeyı yeterkı Allah kımseye muhtaç olmadan yasamayı nasıp etsın... Sadece sorunlu insanlar ned3n gelir merak ettım hanı düzgün, olsan ilk karın dururdu basında yada diğeri çok, yaş fark, var hıc mı, denk gelmedı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X