- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç renginiz çok güzel olmuş, beğendim bende.
Güle güle kullanın.
kesinlikle mükemmel duruyor bayıldımmmmm![]()
Ah böyle konular acmayin yaa benim kizil askimi deprestiriyorsunuz...![]()
Yüzün cok güzel, tenin de acik ama bir arkadasin dedigi gibi yanlis görmüyorsam tenin soguk alt tonlu, yani kizillari dogal bir sekilde tasimayan bir tenin var o yüzden her ne kadar yakissa da dogal durmamis bu sac rengi sende. Yani dogal bir kizil gibi görünmüyorsun. Ama yüzünün güzelligi ve tarzin kaldirabilmis bu sac rengini, dogal olmak gibi bir kaygin yoksa, farkli olmayi seviyorsan kesinlikle hemen vazgecmemelisin bu renkten.
mmmm baaa-yılll-dıııııııım gülle güle kullanın:)
Çok sağolunnnmikemmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllll
mavi bazlıdan kastım viyoleler değil ben de hiç sevmem :) aslında daha kırmızı gelmişti aklıma. tamamen kendi fantazim olan bir şeyi söyliym , fotoğrafı görür görmez o geldi aklıma. gözleriniz renkli gibi, biraz kestirip russian red denen renge yakın bir kırmızı yaptırsanız süper olabilir gibi :) tabi slania'nın da dediği gibi, doğal görünmemesi sorun değilse :)
ben de baya bi bakır kullandım , bir dönem kalçamdaydı hatta saçlarım ve en sonunda saçlarım açıcılardan o kadar yıprandı ki bugün çenemin biraz altında kestirmek zorunda kaldım ama ben pek bakım falan yapmıyordum, sadece saç kremi.ben etmedim, siz dikkat edin. bakımını eksik etmeyin, yıpranmasın benimkiler gibişu an boya bile tutmuyor saçlarım.
canım koyu halı cok daha yakısıyormus ama bakırda guzel olmus .
koyudan bakıra gecmek nasıl oldu ?
yıpranma var mı?
benım de saclarım yenı sıyah oldu ,yaza kısmetse actıracagım da
nasıl bır ıslemden gectı merak edıyorum .yıprandı mı ?
güzel olmuş cnm güle güle kullan
bende tarçın bakır kullanıyorum çok seviyorum bakır tonlarını çok güzel olmuşşş :))![]()
yüzüne cok guzell yakismis, gözlerini daha yok ortaya cikarmis masallah canim nazar degmesin..
Ben çok beğendim sizede çok yakışmış :) saçlarınız koyu olduğu halde yıpranmamış ne güzel bende bugün boyatacağım okulum olduğu için kızıl kumral tarzı bir renk istiyorum şimdilik nisan gibi bende bakır yaptıracağım tam olarak umarım saçlarım yanmaz :)
Merhaba arkadaşlar.Uzun süre koyu renk kullandıktan sonra sıkıldım ve bakıra geçmeye karar verdim. Nasıl olmuş?
Koyu renkli halim;
Eki Görüntüle 350677
n
Bakır;
Eki Görüntüle 350678
ne yapsan yakışır diyorum başka bişi demiyorum o kadar tatlsın çünkü...
Daha önce de bahsettim canım flaş parladığı için cildim o ton duruyor ama aslında porselen gibi bir cildim yok o şekilde düşün yani :)