Yeni burnum nasıl kızlar

meleb

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
8
2
286
Kızlar yeni ameliyat oldum ama şekli çok içime sinmedi sanki sizce nasıl:/ Bir de ameliyat olan arkadaşlar 1 ay geçmesine rağmen çok rahat nefes alamıyorum mesela geceleri sağa yatarsam sağ taraf sola yatarsam sol tarafım tıkanıyor sizce neden olabilir?
Bu burnumun eski halii
Bunlar da yeni halii sol profilden olan kavisli görünmüyor pek çünkü alçılar alındıktan birkaç gün sonra çekilmişti şişlikler yer değiştirip duruyor hamur gibi:)

Son düzenleme:
Benim 13 gunum hoc nefes peoblemi yasamadim şükür ama yasayanlarda var ve normal olsugunu biliyorum ilk 3 ay olabiliyormus sanirim

Seklinide neden begenmedin bence cok hos ve dogal olmus ve kacinci gunun resmi bilmiyorum ama sekli nasilda degiamis kavislenmis ve ucu oturmus ne kadar sure farki var iki resim arasinda

Kızlar yeni ameliyat oldum ama şekli çok içime sinmedi sanki sizce nasıl:/ Bir de ameliyat olan arkadaşlar 1 ay geçmesine rağmen çok rahat nefes alamıyorum mesela geceleri sağa yatarsam sağ taraf sola yatarsam sol tarafım tıkanıyor sizce neden olabilir?
Eki Görüntüle 1232965 Bu burnumun eski halii
Eki Görüntüle 1232964 Eki Görüntüle 1232968 Bunlar da yeni halii sol profilden olan kavisli görünmüyor pek çünkü alçılar alındıktan birkaç gün sonra çekilmişti şişlikler yer değiştirip duruyor hamur gibi:)
Canım seni üzmek istemem ama ben eski haliyle bi fark göremiyorum :/

Bilmiyorum ama nasil fark yokki kemer gitmis hafif kavis var ucu duzeltilmis dogallik bozulmadan duzeltilmis bence ameliyatin basarili olmasi icin illa burnun cok degismesi gerekmez cunku eski burnu cok sorunlu degilmis yani ben boyle dusunuyorum belki dogalliktan yana oldugum icindir zevk meselesi tabiki
Vede degismeye devam edicek sisler indikce iyice sekillenir kuculur sekli oturur

Bence ameliyatiniz basarili.
burnunuzun kusurlari duzeltilmis ve gayet duzgun dogal bir burun olmus. Eski burnunuzun genel yapisindan ayrilmadan en iyi hale gelmesi saglanmis ki bu zor birseydir.
neden icinize sinmedi bilmiyorum ama bence rahatlamalisiniz.

Canım seni üzmek istemem ama ben eski haliyle bi fark göremiyorum :/

Ben öyle çok kavisli estettik olduğu bariz belli olan bir burun istemedim ve öylelerini de hiç beğenmezdim. belki böyle sadece burunlara bakıldığı için size farklı gelmemiştir herkes sadece burnuma bakınca o kadar kötü değil diyordu ama benim yüzüm küçük burnum yüzüme oranla büyük duruyordu:)

Bence ameliyatiniz basarili.
burnunuzun kusurlari duzeltilmis ve gayet duzgun dogal bir burun olmus. Eski burnunuzun genel yapisindan ayrilmadan en iyi hale gelmesi saglanmis ki bu zor birseydir.
neden icinize sinmedi bilmiyorum ama bence rahatlamalisiniz.

Çok teşekkür ederim böyle mesajlar okuyunca rahatlıyorum:)

Benim 13 gunum hoc nefes peoblemi yasamadim şükür ama yasayanlarda var ve normal olsugunu biliyorum ilk 3 ay olabiliyormus sanirim

Seklinide neden begenmedin bence cok hos ve dogal olmus ve kacinci gunun resmi bilmiyorum ama sekli nasilda degiamis kavislenmis ve ucu oturmus ne kadar sure farki var iki resim arasinda

Yaklaşık iki buçuk hafta var fotoğraflar arasında. Zamanla daha da değişir heralde. Bende doğal bi burun olsun istedim aslında niyetim estetik olayım süper bir burnum olsun değildi nefes alamama problemim vardı bir de kemer ve burun ucum rahatsız ediyordu beni onlar da düzeltildi bence en güzel estetik doğal duran estetik şimdi bana garip geliyor belki alışamadığım için beğenemedim tam. Ama çevremdekiler sende bi değişiklik var güzelleşmişsin diyor ama farkeden çok az oluyor:)

Bence insanlar sana boyle diyorsa inan bana hic suphesizki cok basarili bir operasyon olmus
bende estetik oldum benimde amacim oydu hatta dr kendi yapisina sagdik kalip kusurlari yok edilmesini istiyorum dedim ve cok dogal olmasini istiyorum dedim bence estetigim diye bagiran burunlar cok itici ve demode inanki burnun cok hos darisi basima umuyorumki zamanla bende burnumu daha çok sevicem insallah :)

Bence insanlar sana boyle diyorsa inan bana hic suphesizki cok basarili bir operasyon olmus
bende estetik oldum benimde amacim oydu hatta dr kendi yapisina sagdik kalip kusurlari yok edilmesini istiyorum dedim ve cok dogal olmasini istiyorum dedim bence estetigim diye bagiran burunlar cok itici ve demode inanki burnun cok hos darisi basima umuyorumki zamanla bende burnumu daha çok sevicem insallah :)

İnşallah senin de istediğin gibi doğal bir burnun olur zaten daha yeniymiş zamanla çok daha güzel olacağına eminimm alçım ilk çıktığında avatar gibiydim şişliklerden ama zamanla daha da küçülüyor teşekkür ederim yorumun içinn :) :)

Başarılı bir burun çalışması ilk hali buysa eğer sonunda gayet güzel bir burun sizi bekliyor . Gayet doğal olmuş dokturunuxun eline sağlık size de geçmiş olsun:)

zaten burnunuz kotu degilmis kikirdak kemeriniz varmis hafif o alinmis yani cok dogal estetik oldugu anlasilmiyor bile uzulmenizi gerektiricek hicbir sey yok

Back
X