Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikaa. Çok başarili olmuş20 günlük burnum nasıl yorum alayım![]()
Kizariklik burnumuzdami olduÇok güzel. Ben de ameliyat olali 1 ay oldu. Burnumu seviyorum ama tadini cikaramiyorum. Derimde kizarikliklar olustu gecmiyor bi türlü. Cildiyenin verdigi kremleri sürdüm hep, bir tanesi alerji yapti falan. Kremleri birakip bir iki hafta kendiliginden düzelmesini bekleyecegim.Basina böyle birsey gelen varsa bana yazars sevinirim.
Evet, üstünde olduKizariklik burnumuzdami oldu
Bir hafta kapali duruyor ya bandajli, o arada oldu. Alerji yapti bana, sanirim bakteri türedi. Sonrasi ise yanlis kremler silsilesi. Tam iyilesecek derken doktorum verdigi bir gece kremi yine kizartti. O yüzden kremleri biraktim , hicbir müdahale etmeden gecmesini bekleyecegim. İnsallah iyilesecek zamanla.Doktorun verdigi antibiyotigi kullandiniz degilmi bisey dedimi durduk yere kizarmaz iltihap falan yok dimi
Cok gecmis olsun aynen biraz beklemek iyi gelir belkiBir hafta kapali duruyor ya bandajli, o arada oldu. Alerji yapti bana, sanirim bakteri türedi. Sonrasi ise yanlis kremler silsilesi. Tam iyilesecek derken doktorum verdigi bir gece kremi yine kizartti. O yüzden kremleri biraktim , hicbir müdahale etmeden gecmesini bekleyecegim. İnsallah iyilesecek zamanla.