Yeni Burnum SAFFET ORSTEN

koning79

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
142
1
0
Diğer
Arkadaslar burnumun resimlerini ekledim.Yorumlarinizi bekliyorum.Hoscakalin.

ilk yorum benden olsun:)) çok kibar ve düzgün bir burun olmuş yerimseniben cici cici kullan yeni burnunu :dance:

küçük aşk ta saffet örse olmuştu sanırım..ve çok güzel burnu oldu..senin de öyle olcak gibi..ama burun delşklerin ve burun ucun hafifçe inince tam şeklini alır burnun

çok kibar olmuş gerçekten.. bende saffet beye oldum. 25.günüm hala şiş ama yinede memnunum.

Tesekurler yorumlariniz icin. Ben bir nisanda ameliyat olmustum. Burnum ve yuzum hala sis .

Ben bayildim ya. Eski hali de kotu degilmis, cok guzel olmus hayirli olsun :) Acaba ne kadara yaptirdin sormasi ayiptir akannehir

Tesekurler mesajlar icin.
2 milyara yaptirdim. Eski hali cok kotuydu. Sag profilim ile sol profilim birbirine uymuyordu. Onden dahada cirkindi. Burun ucu kemgim kirikti. Burnum saga yatikti. On eski resimdende belli zaten. Burnumun ortasindaki kemikte kirikti. Ayrica nefes alamiyordum cunku burnumun icindede caplik , egrilik vardi. Bu arada burnumnun icinde ette varmis. Sinizutimde vardi. Anlayacaginiz o burun icin cok seyler yapildi.
Simdi cok mutluyum. Cok guzel nefes aliyorum. Horlamiyorum. Derin uykulara daliyorum. En azindan kendime guvenim dahi geldi. Simdi her profilime guveniyorum.
Darisi ameliyat olmak isteyenlere.

Saffet Ors .Kayseride. Kendine ait ozel yazihanesi var. SO-EP .

En onemlisi ne agrim oldu ne sancim. Hicbirsey anlamadim ameliyattan.

Tesekurler mesajlariniz , Yorumlariniz icin.

Back
X