Yeni Burun Ameliyat Olacakların Kabusları :))

canım bende uyanamıcam dıye korkuyordum:sinifsinif:
bıde bole son anlarda sardı boyle
amelıayata kelıme-i şahadet ve besmele cekerek gırdım
ama cok sukur:Saruboceq:

bıde ben amelıayttan oncekı son zamanlarda
ölsemde kurtulsam
felan dıodum:umursamaz:
sevgılımle kavga edınce ınsallah cıkamamda vıcdan azabı cekersın dıodum
tabı son anda aha ben ya ölursem korkusu sardı:gitme:
sevgılımı bıle sardı

normalde 3 ayda 3 kere senı sevıyorum dıyen adam
o gece 4,5 defa soyledı
gece uyuyamamıs felaneyvahedigeldismile

canım olcakla olecegın kımse onune gecemez
amelıattan once zaman olunca ınsan kurdukca kuruyor beynındeohaoldumsmile

Son düzenleme:
bende kuruyorum valla
benimki istemiyor olmamı ama ben taktım kafaya zaten birde herkese ya ölüm ya ameliyat diyordmmm yani sonuç ne olursa olsun diyorum ama korkuyorum içten içee benim sevgilim hastaneye gelicek inş yalnız kalmıcam ama sanırım oda uyuyamıcakkk :(

kız benımkıde zor durdu valla ben cıkana kadar geldı hemen
benı ılk gordu kı ben cok ıyıydım o ara
benım halımı gorunce agladı felan

işte canım ebnce canını bosuna sıkıyorsun
Allaha ınan guven
senı korur

Kızlar kusma konusunda size katılıyorum..Ameliyatta kanama mideye kaçıyor ve uyanınca bunu çıkarmak istiyorsunuz..2. ameliyatımda böyle olmuştu..Ama üçüncüsünde Acıbadem de olduğum ameliyatta bu kanı mideden aspire etmişler, yani boşaltmışlar..Asla böyle bir sorun yaşamadım..Biraz hastanenin donanımı ile de alakalı bu durum..Ayrıca yine ikinci ameliyatımda temmuz ayında donarak uyanmıştım narkozdan..Öyle çok üşütmüşler ki beni ameliyathanede resmen buz kalıbıydım..Ama Acıbademde olduğum ameliyatta sıcacık uyandım..Üzerimi beyaz bi şeyle örtmüşerdi..O sıcak kalmayı sağlıyormuş...Üşümediğime çok sevindim..Hastanenin, ameliyathanenin konforu çok önemli kısaca...

Son düzenleme:
ay bende cok usuyordummm
o aklıma geldı
sureklı usuyorum dıye sayıklamısım
gun boyu vucut ısım yukselmedı zaten
evet hastaneye de baglı sekerler

üşüme olayıda var evet ama inanıyorumki o olduğum hastane beni üşütmücek tabi inş :))
kusmaktan korkuyorum aşırı dereceede..... birde narkoz fln ay ne çok şeyden korkuyorum bir ay kaldıı ameliyata inş..

kızlar bende 12 Kasım cuma sabahına ameliyat günü aldım ve çok heyecanlıyım.Benimde sağ burun deliğim hafif tıkalı ve burun kemiğim yamuk.Aslında ameliyat olacak acil bi durum yok ama burnumdan memnun olmadığım için bunları bahane yapıp estetik olacam.Eşim bu konuda bana çok baskı yaptı benden daha çok ameliyat olmamı istiyor bende içten içe heves yaptım ne yalan söyleyeyim.Ama Kasıma kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum.Benim eşimde daha önce bu ameliyatı olduğu için aslında ön bilgim var.Görüntü olarak ilk ameliyat çıkışında kötü gözüküyor ama düşündüğünüz gibi ağrılı sancılı bi durum olmadı eşimde.İlk ameliyatdan sonra uyandığında biraz kusmuş o kadar.Sonra başında hafif bi ağrı oldu onuda seruma ağrı kesici vererek hallettiler.İlk bikaç gece sıkıntılı geçiyor burun deliklerinden devamlı pembe renginde bi akıntı oluyor.Ve bişey yiyip içerken zorlanılıyor.Ama en fazla 3-4 günlük bi sıkıntı.Ama biraz sabırla o heyecanla beklediğiniz okka gibi buruna kavuşuyorsunuz.Bence biraz sabır ve birazda cesaret:):):)

hayırlı olsun hanımlar , cesaretinizi hiç kaybetmeyin..öyle ki ; enerjinizle herşeyin üstesinden çok rahatlıkla gelebilirsiniz Allahın izniyle..
ve cevoo tamamiyle haklı..hastane donanımı çok önemli... çok önem vermediğimiz ,extra sunulan çok küçük hizmetler bile jestin ötesine geçip ameliyat sonrasında inanılmaz derecede önem kazanabiliyor.
örneğin üşüme sorunu.. ameliyat olduğum günden beri nezleyim.. tam düzelmedi , gribe çevirdi ve çok yavaş ve zor bir iyileşme süreci yaşadım.. bu fevkalade önemli bir mesele.. normalde nezle olmamamız gerekiyor burun operasyonundan sonra biliyorsunuz..
mideden kanın boşaltılması.. ilk defa duydum ve ne kadar hayret ettim.. eğer benim de boşaltılmış olsaydı öğürerek burnumu germeyecektim.. ağzımdan burnumdan kan fışkırmayacaktı..dikişlerim zorlanmayacaktı vs. vs.
işte insanın başına gelmeden tecrübe sahibi olamıyor.. ne kadar titizlikle araştırırsanız araştırın hesaba katmadığınız bişeyle karşılaşabiliyorsunuz..

kızlar bende 12 Kasım cuma sabahına ameliyat günü aldım ve çok heyecanlıyım.Benimde sağ burun deliğim hafif tıkalı ve burun kemiğim yamuk.Aslında ameliyat olacak acil bi durum yok ama burnumdan memnun olmadığım için bunları bahane yapıp estetik olacam.Eşim bu konuda bana çok baskı yaptı benden daha çok ameliyat olmamı istiyor bende içten içe heves yaptım ne yalan söyleyeyim.Ama Kasıma kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum.Benim eşimde daha önce bu ameliyatı olduğu için aslında ön bilgim var.Görüntü olarak ilk ameliyat çıkışında kötü gözüküyor ama düşündüğünüz gibi ağrılı sancılı bi durum olmadı eşimde.İlk ameliyatdan sonra uyandığında biraz kusmuş o kadar.Sonra başında hafif bi ağrı oldu onuda seruma ağrı kesici vererek hallettiler.İlk bikaç gece sıkıntılı geçiyor burun deliklerinden devamlı pembe renginde bi akıntı oluyor.Ve bişey yiyip içerken zorlanılıyor.Ama en fazla 3-4 günlük bi sıkıntı.Ama biraz sabırla o heyecanla beklediğiniz okka gibi buruna kavuşuyorsunuz.Bence biraz sabır ve birazda cesaret:):):)

anladım canım çok sağol çok geçmiş olsun benimde estetik olucak nefes fazla zorlamıyor... hangi hastane olucaksın canım ben de bayramdan bi kaç gün önce olucam..

hayırlı olsun hanımlar , cesaretinizi hiç kaybetmeyin..öyle ki ; enerjinizle herşeyin üstesinden çok rahatlıkla gelebilirsiniz Allahın izniyle..
ve cevoo tamamiyle haklı..hastane donanımı çok önemli... çok önem vermediğimiz ,extra sunulan çok küçük hizmetler bile jestin ötesine geçip ameliyat sonrasında inanılmaz derecede önem kazanabiliyor.
örneğin üşüme sorunu.. ameliyat olduğum günden beri nezleyim.. tam düzelmedi , gribe çevirdi ve çok yavaş ve zor bir iyileşme süreci yaşadım.. bu fevkalade önemli bir mesele.. normalde nezle olmamamız gerekiyor burun operasyonundan sonra biliyorsunuz..
mideden kanın boşaltılması.. ilk defa duydum ve ne kadar hayret ettim.. eğer benim de boşaltılmış olsaydı öğürerek burnumu germeyecektim.. ağzımdan burnumdan kan fışkırmayacaktı..dikişlerim zorlanmayacaktı vs. vs.
işte insanın başına gelmeden tecrübe sahibi olamıyor.. ne kadar titizlikle araştırırsanız araştırın hesaba katmadığınız bişeyle karşılaşabiliyorsunuz..

evet yaa korkar oldum herşeyden biliyorum sonuç harika olucak ama bu kusma işi kötü çünkü böğürerek kusucam ben eminm bu sefer burnmda zorlancak inş öyle birşey olmaz birde üşüme... ah ahhh neyse hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma :(

slm kızlarrr bende 20 gün önce ameliyat oldum benim 4 saat sürdü burun icinde saga deviasyon kemik eğriliği et ve sinüzit vardı ameliayttan sonra bende acıbademde oldum arkadasın dediği gibi üzerimde bir beyaz örtü vardı üsümedim agrıyıda takılan serumla falan agrı kesiciyle duruduruyorlar ben cok sükür kusmadım herkesin bünyesi farklı galiba bende ondan cok korkuyordum ama galiba mideden aspire etmisler demis bir arkadas banadamı öyle yaptılar acaba cünkü bende acıbademde oldum ya cok rahattım o konuda gercekten bende 4 gün tamponlar kaldı agrı falan duruduruluyor korkmayın sadece burnum tıkalı oldugu icin biraz zorlandım ama ben cok sıkıntılı bir yapım var bunu atlattıysam sizde atlatrsınız allah yardım ediyor morluklar sislikler ücüncü günden sonra azalıyor geciyor alcı 10 gün kaldı oda cıktı su an iyilesme asamasındadyım ama sisilk oluyor burunda masaj yapmak gerekiyormus ins tez zamanda iyilesiriz cünkü sabır gerektren bir sey korkmayınnn ins allahın izniyle hersey güzel olucak su anda bende acaba eski burnuma kavusacakmıyım diye bekliyorum ama doktorum 6 ay ve 1 yıl da anca oturuyormus burun sabırla beklemek gerekiyor

canım geçmiş olsun sanada ben ameliyat olana kadar sen baya iyileşmiş olursun canım.. inş benimde senin gibi güzel geçer ..tabi birde sabır... sağolasınnn ayrıca masajı aksatma canım çok işe yarıyormuş..

arkadaslar
acıbadem ve baska bazı ozel hastaneler ve doktorlarda bu aspırasyon ıslemı sayesınde kanama hıc olmuyormus
ve buz maskesıne benzer bısey sayesınde morluklar mınımum duzeyde oluyormus bırazda
amelıyat oluncak yere baglı

Back
X