- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
ay canım sağol bu ara bunaldım iyice herşey üstüme geliyor
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende 12 Kasım cuma sabahına ameliyat günü aldım ve çok heyecanlıyım.Benimde sağ burun deliğim hafif tıkalı ve burun kemiğim yamuk.Aslında ameliyat olacak acil bi durum yok ama burnumdan memnun olmadığım için bunları bahane yapıp estetik olacam.Eşim bu konuda bana çok baskı yaptı benden daha çok ameliyat olmamı istiyor bende içten içe heves yaptım ne yalan söyleyeyim.Ama Kasıma kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum.Benim eşimde daha önce bu ameliyatı olduğu için aslında ön bilgim var.Görüntü olarak ilk ameliyat çıkışında kötü gözüküyor ama düşündüğünüz gibi ağrılı sancılı bi durum olmadı eşimde.İlk ameliyatdan sonra uyandığında biraz kusmuş o kadar.Sonra başında hafif bi ağrı oldu onuda seruma ağrı kesici vererek hallettiler.İlk bikaç gece sıkıntılı geçiyor burun deliklerinden devamlı pembe renginde bi akıntı oluyor.Ve bişey yiyip içerken zorlanılıyor.Ama en fazla 3-4 günlük bi sıkıntı.Ama biraz sabırla o heyecanla beklediğiniz okka gibi buruna kavuşuyorsunuz.Bence biraz sabır ve birazda cesaret:):):)
hayırlı olsun hanımlar , cesaretinizi hiç kaybetmeyin..öyle ki ; enerjinizle herşeyin üstesinden çok rahatlıkla gelebilirsiniz Allahın izniyle..
ve cevoo tamamiyle haklı..hastane donanımı çok önemli... çok önem vermediğimiz ,extra sunulan çok küçük hizmetler bile jestin ötesine geçip ameliyat sonrasında inanılmaz derecede önem kazanabiliyor.
örneğin üşüme sorunu.. ameliyat olduğum günden beri nezleyim.. tam düzelmedi , gribe çevirdi ve çok yavaş ve zor bir iyileşme süreci yaşadım.. bu fevkalade önemli bir mesele.. normalde nezle olmamamız gerekiyor burun operasyonundan sonra biliyorsunuz..
mideden kanın boşaltılması.. ilk defa duydum ve ne kadar hayret ettim.. eğer benim de boşaltılmış olsaydı öğürerek burnumu germeyecektim.. ağzımdan burnumdan kan fışkırmayacaktı..dikişlerim zorlanmayacaktı vs. vs.
işte insanın başına gelmeden tecrübe sahibi olamıyor.. ne kadar titizlikle araştırırsanız araştırın hesaba katmadığınız bişeyle karşılaşabiliyorsunuz..