Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ameliyat olacağım gün aldım ama çok korkuyorum endişe ediyorum. yeni burun yeni hayat olurmu, benim için zannetmiyorum çünkü çok büyük bir değişim olmicak burnumda. ama kesinlikle çok büyük değişim yaşayan arkadaşların hayata karşı bakış açılarının değişeceğine inanıyorum. umarım herkes olumlu yönde değişim yaşar..
çok garip olacak ama sanki daha yumuşak ve iyi kalpli bir insamışım gibi gözüküyorum yeni burnumla.eski burnumun ucu hafif düşüktü ve kemerliydi,genel olarak da kaba ve büyüktü.yüzüm yuvarlaktır yanaklarım da baya vardır,genel olarak sevimli surat tarifine uymama rağmen burnum yüzüme ve bakışlarıma bir sertlik katıyordu ve ifadem hep memnunietsizmişim gibiydi.burna bu kadar anlam yüklemek doğru mu bilmiyorum ama inanın öyle hissederdim,bir olaya bir tepki gösterdiğimde insanlar sanki on tepki göstermişim gibi alınıyordu.simdiki burnum hafif kavisli,kemersiz ve eski büyüklüğünde,kabalığında değil,bakışlarım ve genel ifadem yumuşadı,huysuzmusum gibi gözüken simam gitti,sakinmiş gibi duruyorum genel anlamda.kesinlikle olumlu etki etti hayatıma.ancak şişlikler gidinceye kadar sabırlı olmak lazım çünkü alçı çıktıktan hemen sonraki burnum,kemersiz de olsa artık, eskisinden beterdi,ama inanın şişlikler inince asıl şekli ortaya çıktı,hala da inmeye devam ediyor.
ameliyatımdan önce de bu başlığa yorum yazmışım.sadece burun ucum yapılacağı için kendimde çok büyük bir değişiklik olmayacağını sanmışım okadar çok yanılmışımki. ufacık bir değişim bile insanın simasını cok değiştiriyormuş:) kesinlikle yeni burun yeni hayat getiriyormuş.
nlytlg merhaba,
daha öncede seninle yazışmıştık. ben tabii hala karar veremedim ameliyat için. benimde asıl sorun en çok burun ucunda. resim görebilirmiyim ve öneriyormusun.
canım hatırlıyorum bende zamanında antalyada bile çok doktor aradım. en sonunda denizlide karar kıldım yaşadığım yer daha rahat atlatırım diye. arkadaş olarak ekledim resimlerie bakabilirsin. ben çok memnunum çok mutluyum allah dert vermesin inşallah. burnunu gerçekten takıntı yaptıysan kesinlikle öneriyorum. benim çoook kötü bir burnum yoktu ama ben çooook rahatsız oluyordum. her aynaya bakışımda yada her foto da ilk burnuma bakıyordum. kendi kendime kompleks yapmıştım. eğer bu aşamadaysan zaten eninde sonunda ameliyat olursun diye düşünüyorum. ama kesinlikle geçici bir heves ise iyi düşün derim. çünkü ne kadar güzel de olsa alışmak ve benimsemek gerçekten zor oluyor.
Canim merhaba.aslinda benim ameliyatimin cogu nefes alamadigim icin.ayrica kenarlar cokuk ve ucu dusuk bunlarda duzeltilmeluymis.hem mecburiyet hemde guzel bir burun da fena olmaz düsuncesi.ama korkuyorumda.bakiyorum hemen resimlere
canım hatırlıyorum bende zamanında antalyada bile çok doktor aradım. en sonunda denizlide karar kıldım yaşadığım yer daha rahat atlatırım diye. arkadaş olarak ekledim resimlerie bakabilirsin. ben çok memnunum çok mutluyum allah dert vermesin inşallah. burnunu gerçekten takıntı yaptıysan kesinlikle öneriyorum. benim çoook kötü bir burnum yoktu ama ben çooook rahatsız oluyordum. her aynaya bakışımda yada her foto da ilk burnuma bakıyordum. kendi kendime kompleks yapmıştım. eğer bu aşamadaysan zaten eninde sonunda ameliyat olursun diye düşünüyorum. ama kesinlikle geçici bir heves ise iyi düşün derim. çünkü ne kadar güzel de olsa alışmak ve benimsemek gerçekten zor oluyor.
gördümmmmm ve çookkkk beğendim. gerçekten güzel olmuş.üstelik çok fazla ameliyat ücretide ödememen büyük şans. burnunun içine hiç bişey yapılmadı değilmi. yalnızca ucumu düzeltildi. ama bişey söylemek istiyorum. eski burnunda gerçekten güzelmiş.
gördümmmmm ve çookkkk beğendim. gerçekten güzel olmuş.üstelik çok fazla ameliyat ücretide ödememen büyük şans. burnunun içine hiç bişey yapılmadı değilmi. yalnızca ucumu düzeltildi. ama bişey söylemek istiyorum. eski burnunda gerçekten güzelmiş.
Bende antalyada arastirma hastanesine bakıyorum. Mustafa deniz yilmaz diye bir doktor var ama referans yok
Burun estetiği olup büyük bir değişim gösteren arkadaşlar ameliyattan sonra kendinizi nasıl hissettiniz? Özgüven olarak, insanların size bakış açısı olarak, yani aklınıza gelen her şey olabilir ve biraz daha mı mutlusunuz artık ?.. bunları bilmeyi çok isterim paylaşırsanız...
ameliyatımdan önce de bu başlığa yorum yazmışım.sadece burun ucum yapılacağı için kendimde çok büyük bir değişiklik olmayacağını sanmışım okadar çok yanılmışımki. ufacık bir değişim bile insanın simasını cok değiştiriyormuş:) kesinlikle yeni burun yeni hayat getiriyormuş.