Önceki isyerimde mobing vardı, tayin aldim.geldigim ilk gün daha surat aşan garip bir mudur yardımcısı ve mudur vardı.hosgeldin bile demediler.norm kadrosu dolu olan yere atanmış im.burd bana ihtiyaç yok.yillik izin ister misin dediler, 2 hafta kullandır Dilar.anladim ki benim sorunlu personel olduğumu söylemişler.ve nasil geldiğimi ikinci kez biri ısrarla sorunca ben de anlattkm genel mudurluge gittiğimi falan, kotu seyler yaşadığımı ve anlıyorum damdan düşer gibi oldu beni sevmemiş olabilirsiniz ama ben de oyle cok isteyerek gelmedim der demez, muduru de mudur yardımcısı da imalı imalı daha 5. Günden güya yenilen takima diyor, bunu sepetlemeleri lazım, gidecek yer bulamadım demiyor da, bunu sepetlesinler diyor.daha 5. Gün.sok oldum.bana tarama işi verdiler, başvuru yetkisi tanimlamadi müdür, sormadım da neden diye, başvuru alınması lazım diyorum almıyor falan ben de dedim ki madem öyle böyle kalsın.daireye ilk geldiğimden beri gunaydin uyi gunler dedim, yanıma gelen memurlar oldu, cevap verdim ama o kadar samimi olmadım.sadece doğulu bir abi var onu cok sevdim, Allah korkusu olan birine benziyor.bugun yanıma gelip iyi misin dedi.moralim bozuldu tabi ama bizim kurumda mobing ötekileştirme sanirim kurum kültürü.bu değişmiyor.Uzgunum evimi bozup düzenimi bozdum.ve gene hersey aynı.inanin istifa etmek bile aklıma geldi ama işte çalışmasam açım ama mobingi kaldıramam.ben sadece kulaklığımla müziği dinleyip taraması yapıyorum.ben ne yapacağım bilmiyorum.ne tavsiye edersiniz.beni başkalarının sozleri ile yargılayıp beni yok sayan, sepwtlemwk isteyen, yetkimi bile vermeyen muduru ve mudur yardımcısına kendimi sevdirmek için bin takla atamayacagim.bundan sonra ne yapmaliyim