Yeni Çıkan Kanun ve Geriye Dönük 10 Yıllık Kredi Kartı Üyelik Ücreti İadesi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Morfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Morfo

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
7.073
68
683
42
İstanbul
Yeni çıkan kanun ile birlikte nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Önce muhatap olunan bankaya mı iade için dilekçe verilmeli? Yoksa farklı bir birime mi? Hukuksal süreç hakkında bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum....

aaa ne güzell kimse dertli değil demekki :37:
bu sabah ekstrem elime ulaştı tüm bu söylenenlere rağmen 49 tl yıllık üyelik bedelini yine ekstremde gördüm..aradım müşteri hizmetlerini bize kredi kartı yıllık üyelik bedeli iadesiyle ilgili yasal olarak bildirilmiş bir şey yok deniyor...gidin üst düzey yöneticilerinize sorun dedim:47: sabah sabah daha afyonum patlamamış asabım zirve yaptı yaaa...kesinlikle bedeli ade etmiyorlar bende yargı yoluna gidiyorum dedim ,sonra kalan borcumu kapatıp iptal ettiricem dedim...anlamadığım arkadaşlar bir tek ben mi madurum ,bilmem kaç milyon kredi kartı kartı kullanıcısı içinde kk sitesinde:26: daha önce bu bedelleri almış olanlar neler yapmışlar bilgi verirlerse sevinirim? sanırım ilk işim bankaya dilekçe yazmak olucak...

bu haberlerde yazanlarla iş olmuyor canım ya valla Mahkeme kafasına göre karar veriyo desem yeri. Bende kredi kart bedeline itiraz etmiştim. sonuçta yarı yarıya kazandım. üstelik kaç tane kazanılmış dava kararı vardı elimde. Tuketici hakem heyeti lehimde karar verdi banka uymadı mahkemeye başvurdum yarısını kazandım. Şimdi haberlerde bende bahsi ettiğin haberi duydum ama hiç uğraşmayacağım Mahkeme haberlere göre karar vermiyo ki

bu haberlerde yazanlarla iş olmuyor canım ya valla Mahkeme kafasına göre karar veriyo desem yeri. Bende kredi kart bedeline itiraz etmiştim. sonuçta yarı yarıya kazandım. üstelik kaç tane kazanılmış dava kararı vardı elimde. Tuketici hakem heyeti lehimde karar verdi banka uymadı mahkemeye başvurdum yarısını kazandım. Şimdi haberlerde bende bahsi ettiğin haberi duydum ama hiç uğraşmayacağım Mahkeme haberlere göre karar vermiyo ki

Teşekkürler önce ilgilendiğin ve paylaşımda bulunduğun için Sibel..
Ben de değişik forumlardan ,konuyla ilgili yerlere baktım kazanan da varmış,parasını alan ...vs.Nasıl bir uygulama farklılığı vardır anlayamıyorum.Yanında çalıştığım müşavirim ,benimle aynı bankanın kredi kartına sahip.İade talep etmiş geri dönmüşler olumlu olarak...Defalarca mail gönderdim,telefon ettim tenezzül edip geri dönüş bile yapmıyorlar..Geçen yıllarda ödemişim sonuç olarak,bu yılda öderim yine kartımı iptal ettiricem ama...Üstelik Şuan meclisten konuyla ilgili yasa tasarısı geçicek, bütün kartlardan bu bedel kalkacak yine yalvaracaklar kart alın vs diye....demek ki bu işler ya tutarsa hesabı oluyor:26:

ya zaten bu haberler çıkıyo insanlar umutlanıyo bende o yuzden dava etmiştim zaten. niye boşuna 40 tl ödeyeyim ki benim patronumun aylık harcaması 3000 TL iken oda yıllık 40 ödüyo benim aylık harcamam 200 tl anca iken bende 40 ödüyodum. Dediğim gibi itiraz ettim ama mahkeme yarısını iade kararı verdi. sonraki senelerde gene tum kart bedelini istediler benden. bende uğraşmıyorum artık ödüyorum malesef.

:26: anlıyorumm...aslında bu konuyu açmam da ki sebep de tam bu yüzden..başımıza neler geldi,bu süreçte neler yaptık...senin gibi itiraz edip parasını alan var mı? nasıl aldı ? öğrenebilmek...dediğin sayılar arasında uçurum var:20: 2 lira için bile faiz kesen adalmların bizi bu şekilde mağdur etmeleri cidden çok can sıkıcı...:36:

Back
X