Yeni diziler Kıskanmak , Aşk ve Gözyaşı vs

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.630
896
53
Merhaba yeni dizilere bakıyor musunuz? Kıskanmak dizisine şöyle bir baktım bütün karakterlerin gözünde kötülük var hepsinde bir hikaye çok sıkıldım biraz kacirsan olay kaçıyor gibi 3 saat kitliyor insanı. Aşk ve gözyaşının Kore versiyonunu izleyen var mı? Soft en azından yormayacak gibi duruyor ona da 20 dk kadar bakabildim. Onun dışında geçen Halefi gördüm bir öğürme geldi başrol ve diğer kızlar hiç birini sevmemmm. Ya neden her karakterin bir hikayesi bu kadar detay detay yorucu bir şekilde işleniyor Türk dizilerinde yeni trend bu bence. İzleyici kitlensin ve devamlı izlesin jsjdjd başka var mı hatırlayamadım aklıma gelenler. Hem merak ediyorum hem çok yorucu geliyor izlemek

Kıskanmak dizisine tahammül edemedim. Senaryo da saçma geldi açıkçası. Halef onu da biraz izledim saçmalıklar silsilesi
Çok dizi seven biri olmadığım için herhalde her gördüğüm diziyi izleyemiyorum mantık arıyorum
Doğuma kadar bi dizi bulayım dedim ama yok
Yabancı dizilerden devam

Bu dizileri ilk defa sizden öğreniyorum. illa tvye ne koyulursa onu izlemek zorunda degilsiniz belli bir tarziniz varsa ona göre diziler arayin izleyin bir suru dizi film platformu var ucretli ucretsiz.

Bu dizileri ilk defa sizden öğreniyorum. illa tvye ne koyulursa onu izlemek zorunda degilsiniz belli bir tarziniz varsa ona göre diziler arayin izleyin bir suru dizi film platformu var ucretli ucretsiz.
Ya çok reklamı dönüyor aslında, Twitter'da veya Instagram'da denk geliyorum. Netflix üyeliğim yok laptoptan birşey izlemeyi de sevmiyorum dev ekran seviyorum Türk dizilerini izlemeyi severim ama bu sezon tahammül edemedim fragmanlarına dahi bir kasvet var

Bir sinir bozuculuk var dimi ben anksiyetik değilim yani bı bakamadim ya ama o kadar reklamı dönüyor ki. Bu handenin dizisini herkes beğenmiş onun koresini izlerim belki bı

Instam.var ama önüme düşmedi. Bilgisayardan actiginiz dizi, filmi bilgisayardan izlemek zorunda degilsiniz tvnizde o platformlar yoksa bile bir baglanti kablosuyla bilgisayar ekrani tvye baglanabiliyor rahatça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…