Bebek Beslenmesi Yeni dogan bebegim e emzik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
Yenidogan bebegim e emzik vermek istiyorum ,hangi marka iyive gaz yapmiyor ??? Bebegimin gazi vRKEN emerse daha iyi olacagini dusunuyorum ,emzik kullanirsa beni daha iyi emer diye dusunuyorum

Hayırlı olsun bebişin. Rabbim sağlık sıhhat versin. Analı babalı büyütsün...

Yardımcı olmak isterdim ama ben de acemi anne adayıyım Ben de merak ettim bakalım ne diyecekler...
Her bebk emzik tutmuyor tutmayınca da huysuz oluyor. Umarım seninki tutar

Benim bebeğim 2 aylık doğduğu gibi emzige alıştırmaya çalıştım gece yatarken kusarsa tutmasına yardımcı olması ve gazını rahat çıkarması için. Chicco emzik almıştım ama bebekler bu tarz emzikleri pek sevmiyor. Gaz sancıları başlayınca marketten Fatoş marka emzik aldım çünkü bebekler bu emzigi çok seviyor. Kardeşlerinden ve yeğenlerinden biliyorum :) hemen alıştı hem gaz sancisinda sürekli emmek istiyordu buda daha fazla gaz birikmesine sebep oluyordu tabi. Şimdi emzikle uyuyor dalınca kendi çıkarıyor :)

Aventin damaksız emziği var onu kolay alıyorlarmış benimki baya büyümüştü almadı tabi hiçbirini

Bende aventin emzigini kullandim kolay alisti

Canim benim almadigim denemedigim marka ve cesit kalmadi ama malesef emmiyor emzigi.surekli aglayan ve uyumayan bebek benimkisi 1 ay,5 gunluk..herseyden cok istiorum emzigi alip sakinlesmesini ama malesef.. hic yapmam dedigim seyi bile yapip tatliya batirdim defalarca ama tatlisi gittikten sonra geri atiyo emzigi,tutmuyo..tutsa sakinlesicek.. aventin yenidogan damaklisi var , bebeklerin %87 si onu tutuyomus..bnde aldim onu zorlamaya calisiorum iste hic tahmin etmezdim bi bebegin emzik istemiceni, ben zannediodumki hepsi mutlaka aliyo( bana gelince hersey imkansizlasti nedense(

Bende aventin emzigini kullandim kolay alisti
Bende aventin damaksiz emzigini almistim yeni dohfugunda tutuyodu ama ben akilli surekli vermedim hatta hiçe yakın. Suan ikibucuk aylık tutsun istiyorum ama simdide o almiyo cok sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…