yeni dogan bebegin doydugu nasil anlasilir

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
kizlar bebegim 1 aylik oldu.emzirme konusunda cok sikinti yasadim.en sonunda mastit oldum sutumde cok azaldi.hala emzirmeye calisiyorum.cok kisa sure emio 10,15 dk gbi.bazen sut gelmedigini dusunuyorum.biraz pis pislyinca uyuyakalio.
dr 3-4 saat uyuyabilir demisti.bnmde aklima takilio acaba ac ac uyuttumda kan sekeri dusuodami boyle uyuo die.cunku bebegin aç kalmasida zekasini etkilio gbi bisey solmisti dr.doymuosa mama verin diye.anlamiyorumki doyup doymadigini.doymasa bu kadar huzurlu uyumaz aglar demii?tecrubeli bayanlardan cvp bekliyorum.
tesekkurler..

Evet doymasa uyumaz. Bezini takip edebilirsin. Günde kaç bez değiştiriyorsun bezi dolu oluyor mu kakasını yapıyor mu. Ayrıca Kaç gram aldı ona bakabilirsin. Anneden anneye değişir. Benim kızım çok emerdi bir kiloya yakın alırdı. Kardesiminki beş dakika emerdi İki kilo alırdı. Çok tombikti. Yani onun sütü dolu dolu gelirdi. Bebeğin yutkunmasina bakabilirsin. Kaç kere çekip tutuyor mesela.

kilo alimi falan guzel masallh..ama arada emzirip hala agliosa mama veriyorum.yettigini bilsem hic mama vermem tabi.
tesekkur ederim cvp icin☺

kilo alimi falan guzel masallh..ama arada emzirip hala agliosa mama veriyorum.yettigini bilsem hic mama vermem tabi.
tesekkur ederim cvp icin☺
Iyi o zaman . İlk aylar hep o düşünce olur. Ama dediğim gibi bir kaç duruma bakarak anlaya bilirsin. Bebek emdikce de artar süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…