Doğuma Hazırlık Yeni dogan bebek icin salincak besik kullananlar acil yardim :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

shineme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
6
0
86
Arkadaslar dogumuma cok az kaldi ve her ne kadar bebegi sallama alistirmayalim da desek zor ve cok uykusuz zamanlqr icin sallanabilen bir yatak istiyorum. Baslarda yinca bambam sallanir besik dusundum bildigimiz besik gibi saga dola sallaniyor ve bebek yatak pozisyonda. Yurt disi forumlarda baktim.ki hunlar hic kullanilmiyor ve fisher price in salincak besikleri kullaniliyor. Akvaryum, doga esintisi, yagmur ormani gibi cesitleri var en cok kullanilani yeni cikan hem one arkaya hem yanlara sallanan modeli ama bunlar 6 aya kadar kullanilir mi sizce bence bebegin bozu sigmaz ve bebek oturur pozisyonda nasil uyuyavak sonra baska yataga almak lazim e bu sirada gene uyanabilir ben anlamadim ne yapsam ama yurt disindakiler da fazlaca ovmus ama turkiyede kullanan hic gormedim insallah kullanan ya da duyanlariniz vardir :( cok az zamanim kaldigindan yazarsaniz cok sebib

Ben hiç duymadım cnm. Ana dizi dedikleri tarzda olanları mı diyosun bilmiyorum ama illa sallayacak san onlar ilk altı ay kullanılıyor muş.çok ta işe yarıyor muş.ben almadım ama ilk altı ay için o kadar para vermeye değmez dedim.benim ki park yatak yine sallanıyor. Bu arada hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah.

Arkadaslar dogumuma cok az kaldi ve her ne kadar bebegi sallama alistirmayalim da desek zor ve cok uykusuz zamanlqr icin sallanabilen bir yatak istiyorum. Baslarda yinca bambam sallanir besik dusundum bildigimiz besik gibi saga dola sallaniyor ve bebek yatak pozisyonda. Yurt disi forumlarda baktim.ki hunlar hic kullanilmiyor ve fisher price in salincak besikleri kullaniliyor. Akvaryum, doga esintisi, yagmur ormani gibi cesitleri var en cok kullanilani yeni cikan hem one arkaya hem yanlara sallanan modeli ama bunlar 6 aya kadar kullanilir mi sizce bence bebegin bozu sigmaz ve bebek oturur pozisyonda nasil uyuyavak sonra baska yataga almak lazim e bu sirada gene uyanabilir ben anlamadim ne yapsam ama yurt disindakiler da fazlaca ovmus ama turkiyede kullanan hic gormedim insallah kullanan ya da duyanlariniz vardir :KK43: cok az zamanim kaldigindan yazarsaniz cok sebib

Aldınız mı bilmiyorum. Benim oğlum 6,5 yaşında. Doğduğu zaman Yonca salıncak almıştım. Kendisi biraz ufak tefek olduğu için dört yaşına kadar kullandık. Ama bu otomatik sallanmıyor. Ben bir ip bağlamıştım. Oturduğum yerde tv izlerken vs sallıyordum. Ama eğer düşünürsen otomatik sallananları tavsiye ederim. Sen de dinlenirsin.

Back
X