merhaba kızlar bebeğim doğalı 17 gün oldu . her yerden soyle yap boyle yap sesleri geliyor ve ben buna sinir oluyorum.. Şimdide kayınvalidem bebeğin uyurken kafasının iki yanının da sabitledi neymiş çocuğun kafası sivri olurmuş. bende buna izin vermedim benim korktuğum sey ise bebeğim kusarsa kafası sabit genzine kaçabilir çok kötü şeyler ollabilir acaba yanlış mı düşünüyorum Bana yardımcı olabilir misiniz ??
canım bizimkide 2.5 aylık aynı sorunları yaşadık bizde düz yatır yamuk olur dediler ama dinlemedik bizde yan yatırdık sağ tarafına daha çok.fakat bebeğin kafasının yamuklaştığını fark ettik. şimdi düz yada daha çok sol tarafına yatırıyoruz.yani kusan bi bebek deilse düz yatır.zaman zaman kusuyorsada bir sağa yatırırsan bir sola yatır.
merhaba kızlar bebeğim doğalı 17 gün oldu . her yerden soyle yap boyle yap sesleri geliyor ve ben buna sinir oluyorum.. Şimdide kayınvalidem bebeğin uyurken kafasının iki yanının da sabitledi neymiş çocuğun kafası sivri olurmuş. bende buna izin vermedim benim korktuğum sey ise bebeğim kusarsa kafası sabit genzine kaçabilir çok kötü şeyler ollabilir acaba yanlış mı düşünüyorum Bana yardımcı olabilir misiniz ??
10 Yaşında bir oğlum var ben onu hep yan yatırdım 1 sağ tarafa 1 sol tarafa arkasına yastık koydum çok güzel bie kafası var :))) şaka bir yana dr um en güvenli yatışın bu olduğunu söylemişti.Şimdi Allah kısmet ederse kızımı da öyle yatıracağım .Bebişini sağlıkla analı babalı büyüt.