Bebek Beslenmesi yeni doğan bebeklerde eldiven kullanımı hakkında

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

masal_prensesi2011

meleğim hoigeldin dünyama
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
428
4
46
İstanbul
kızım 28 günlük.. bugun forumlara baktımda eldiven takmayın, bebişiniz dokunmayı hissetmeyi sever.. anneyle iletişimi ilk bu şekilde kurar falan yazıyodu...

bende hemen çıkardım eldivenleri uyurken bebek makasıyla rahatça tırnaklarını kestim... 2 dk sonra farkettimki yüzünde 3 tane çizik oluşmuş bile :1:

forumlarda hep yüzünü en başta çizecek ama sonra alışacak aldırmayın diyor...

ama benim içim gitti... suçlu gibi hissettim kendimi...

size danışayım dedim.. eldiven kullanıyormusunuz...

bide kışa giriyoruz acaba takmak dahamı iyi sıcak tutması açısından

şimdiden teşekkürlerrr

bence kendini boşuna üzme, ben de o kadar küçükken çıkardım eldivenlerini. şimdi elleri buz gibi olduğundan seni tedirgin edebilir ama bir kaç güne kadar ısınır ve kendini çizmeyi de bırakır. ellerini emmesi eldiven emmesinden daha iyi bence şimdi emmiyorsa bile yakında emmeye başlayacak eldiven ıslandı mı kurumayacak, elleri öyle değil. oda sıcaklığında elleri sıcak tutmaya çalışmanın hiç bir anlamı yok.

ben 2 ay taktım eldıvenlerını alısmadı ılk zamanlar bızımkı.tırnaklarını kesmeme ragmen cok keskındı kanatıyordu resmen yuzunu sımdı alıstı cızsede cok derın olmuyo artık

kızım 28 günlük.. Bugun forumlara baktımda eldiven takmayın, bebişiniz dokunmayı hissetmeyi sever.. Anneyle iletişimi ilk bu şekilde kurar falan yazıyodu...

Bende hemen çıkardım eldivenleri uyurken bebek makasıyla rahatça tırnaklarını kestim... 2 dk sonra farkettimki yüzünde 3 tane çizik oluşmuş bile :1:

Forumlarda hep yüzünü en başta çizecek ama sonra alışacak aldırmayın diyor...

Ama benim içim gitti... Suçlu gibi hissettim kendimi...

Size danışayım dedim.. Eldiven kullanıyormusunuz...

Bide kışa giriyoruz acaba takmak dahamı iyi sıcak tutması açısından

şimdiden teşekkürlerrr
bende kullandım eldiveni..yoksa yüzü çizik icnde kalıyordu..kullanmani öneririm...

aayyyy okurken içim bi hoş oldu. benim oğluşumda doğsa artıkda eldivenleri taksammı takmasammı diye düşünsem :emir_bebek::emir_bebek: zaman hiç geçmiyo sanki. daha 19 haftalık hamileyim :1:

ben 20 günlükken cıkardım eldivenlerini ne ögle cocuk robot gibi
kendini cizdi beni cizdii :)) amann cizsin izide kalabilir bebekliginden hatıra ne güzel :)

Back
X