buradan ilanıma bak istersen ayrıca bebitofun turkuaz mavi alt açma sı ve battaniyeside var elimde. birde yükleyemediğimn ürünlerim var onlarıda alışveriş yapanlara hediye gönderiyorum
buradan ilanıma bak istersen ayrıca bebitofun turkuaz mavi alt açma sı ve battaniyeside var elimde. birde yükleyemediğimn ürünlerim var onlarıda alışveriş yapanlara hediye gönderiyorum
canım bunlar var bende yenidoğan da var içinde 55-60 parça ve üzeri parça var resimdekiler ile beraber koca bir leğen dolusu,4-5 parça pempe ürün var içlerinde geneli unisex ve farklı renklerde düşünene çok uyguna vereceğim ,fiyat sizden siz belirleyin .. hepsi tek bir kişiye gitsin bir bebeğin 1- 1,5 yıllık günlük giyimi karşılanır..
burada ilk sıra ,sırf üst grup ,sırf alt grup sırf çıtçıtlı bady vs diye ayırdım
izmir
mesajı yazdıktan sonra alt kısımda eklenti ekle var tıklayın başka bir sayfa açılcak ordan sağ üst dosya ekle tıklayın resim seçip yükle deyin sonra aşağıya atacak içeriği ekle deyin sonra sağ alt bitti tıklayın sonra mesaj yazdığınız sayfaya yönlendircek sizi cevapla diyin