Yeni doğan

Esrakm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
32
5
1
24
Arkadaşlar hamileyim ben bebek benzinden bir numara ve iki numara aldım Stok yaptim 3 ve 4 numaradan ne kadar almam gerekiyor birde ıslak mendil aldım 59 adet oldu daha ne kadar daha almalıyım ıslak mendilden

Stok yapmayın hangi bez pişik yapacak hangi bez taşıracak kaç kilo doğacak hangi ay kaç adet lazım olacak belli olmuyor çünkü

Islak mendil değil bebek alt temizleme pamuğu kullanın cildi çoook hassas, kaynamış soğumuş su ile günlük pamul ıslatıp temizleyin.

Arkadaşlar hamileyim ben bebek benzinden bir numara ve iki numara aldım Stok yaptim 3 ve 4 numaradan ne kadar almam gerekiyor birde ıslak mendil aldım 59 adet oldu daha ne kadar daha almalıyım ıslak mendilden
Neden Stok yapıyorsunuz? Belki pişik yapacak kullanamayacaksınız, pişik yapmayanı bulana kadar bez değiştireceksiniz.
Sağlıkla doğurun inşallah

Islak mendil değil bebek alt temizleme pamuğu kullanın cildi çoook hassas, kaynamış soğumuş su ile günlük pamul ıslatıp temizleyin.
Elbette ondanda yaptım fakat bana çevremdeki insanlar ıslak mendilden de bol al onuda çok kullanırsın dediler onun için emin olamadım

Ben böyle aldım, sleepy pişik yaptı ve sürekli taşırdı Molfix kullanıyorum
Elbette ondanda yaptım fakat bana çevremdeki insanlar ıslak mendilden de bol al onuda çok kullanırsın dediler onun için emin olamadım
Bez değiştikten sonra elimi siliyorum bebeğin poposuna değdirmeyin tahriş oluyor

Biz de de molfix pişik yaptı. Goondan sonra primaya döndük
Goon çekilmiş diye duydum herkes memnunmuş ama. Gece prima takıyorum ben de hem taşırmıyor hem uzun süre kaldığı için tahriş olmasın diye ama gündüz primaya gücüm yetmez saatte 5 defa kaka yaptı az önce

Benim pişik sorunum olmadı bezde ama iki aylık olmadan bir ve iki numaralar sıktı olmadı mesela, bez stoğu mantıksız, direkt ıslak mendil kullanacaksan yıkamadan kullanma o kadar stoklamissin madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…