Bebek Beslenmesi Yeni dogan

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba anneler 2 aylık oğlum var ve çok sancı çekiyor ne önerirsiniz lütfen destek olun
3 öğün bir su bardağı rezene iç bebişine de ver korkma bişe olmaz bn doğduğundan beri veriyorum rahatlıyor guzum onu içince sancı şurubu nurse harveys kullanıyorum bir tatlı kaşığı veriyorum günde altı kez verilebilir korkmayın bitkisel şuruptur ilaç değildir ben doğduğundan beri onu veriyorum

Öncelikle geçmiş olsun bu olay yeni doğan bebeklerin çoğunda görülür öncelikle yediğiniz şeylere dikkat edin kuru şeyler yemeyin sizden bebeğinize geçer çok fazla emzirmeyin her ağladığında süt vermeyin sırtına hafifçe masaj yapın parmak uçlarınızla rahatlaması için ve emzirirken dik emzirin bu gaz sancısı 4 cü ayını doldurana kadar sürer ben ebelik okuyorum anne falan değilim aldığım derslerden kitaplardan öğreniyorum umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…