Yeni doğana hangi bez?

XmalcomX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
254
11
68
Ankara
Selamlar;

Prima Pampers Yeni Bebek mi, yoksa Prima Premium Care yenidoğan mı?
Ya da tavsiye edebileceğiniz başka yenidoğan bez markaları var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

bende bu konuyu açacaktım. ben yenidoğan aldım prima ve huggies birer tane ama 2 numara almam mı lazımdı. 2 numara hem daha ekonomikmiş hemde aynı işlevi görüyormuş. benim aldıklarım küçük gelir mi acaba?? açtım baktım bide açmasaydım keşke

Son düzenleme:

Ben de 1 paket Prima Premium Care Yenidoğan aldım. 15 gün ila 1 ay arasında kullanılıyormuş. Gerekirse 2. paketi alırız diye düşündüm. 2 numara da bez küçük gelmeye başlayınca nasılsa alınır.

Selamlar;

Prima Pampers Yeni Bebek mi, yoksa Prima Premium Care yenidoğan mı?
Ya da tavsiye edebileceğiniz başka yenidoğan bez markaları var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

Ben prima pampers almayı düşünüyorum kızımda da onu kullanmıştım çok memnun kalmıştım yine ona devam edeceğim pampers fiyat olarak da uygun molfix de paketin üstünde özel göbek oyuntusu yazıyor ama paketi açınca oyuntu olmadığını görüyorsunuz

Pampers yeni bebekte göbek oyuntusu var mı acaba?

ya arkadaşlar jelly wiily i arastrdım gayet memnun kullananlar yani derim ki boşuna sırf isim için onca masraf yapmayın hele ilk günler bez dayanmayacak pişik dediğimiz şey zaten sık sık bez değiştirirsek olmaz. gidin bime paşalar gibi 60 tanesi 13 mü ne çevremde çok kullanan da var bi sıkıntı yok. evyap üretiomuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…