Doğuma Hazırlık yeni doğmuş bebek için hangi marka alt bezi aldınız???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
kızlar hastane çantamıza koymak için alt bezi arıyorum markette bi saat raflara baktım:)))hangisi daha iyi diye
yenidoğan için molfixin göbek bağı oyuntulu bezi vardı 50 adet 17tl
primanın vardı birde oda antialerjik kakayı emen oda 50 adet 28.90
birde bunun dışında bir sürü marka tavsiyeniz nedir,siz ne aldınız???

ben pampers yani prima kullandım hep bir ara molfix almıştı eşim hiç memnun kalmadım çok kalın bir de pişik yaptı ama prima öyle değil çok memnunum sana da tavsiye ederim.Sağlıkla al bebeğini kucağına.

bı arkadaşım molfix gobek bagını tavsye ettı bende ondan aldım bebışım doğdugumda kendı cılt yapısına gore degıştırıcem artık prima almadım

ben pampers kullaniyorum.baby dry cokda memnunuz.ALLAH bebegini saglikla dogurmayi nasib etsin:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar hastane çantamıza koymak için alt bezi arıyorum markette bi saat raflara baktım:)))hangisi daha iyi diye
yenidoğan için molfixin göbek bağı oyuntulu bezi vardı 50 adet 17tl
primanın vardı birde oda antialerjik kakayı emen oda 50 adet 28.90
birde bunun dışında bir sürü marka tavsiyeniz nedir,siz ne aldınız???

tabiki prima en iyisi,ama bazı marketler promosyon yapıyor ve fiyatı neredeyse yarı yarıya iniyor,benim arkadaşım temmuzda doğum yapıcak,ve ben ona toptan gros,gimat marketlere yönlerdirdim,orda çok daha uygun fiyata aldı prima care yeni doğan(17tl),bu arada ankarada oturanlara kulağında küpe olsun:42:

tabiki prima en iyisi,ama bazı marketler promosyon yapıyor ve fiyatı neredeyse yarı yarıya iniyor,benim arkadaşım temmuzda doğum yapıcak,ve ben ona toptan gros,gimat marketlere yönlerdirdim,orda çok daha uygun fiyata aldı prima care yeni doğan(17tl),bu arada ankarada oturanlara kulağında küpe olsun:42:

Böyle haber verenlere bayılıyorum bende ankarada oturuyorum hemen alicam market araştırdım 24den aşağı yoktu çok sağolll

Back
X