F Fatimee3 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2018 2 0 1 30 7 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatimee3 #1 Benim durumum yok cocugunuza olmayanlarda olur yardimci oluck kimse varmi acaba
M Maridraw Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2017 12.128 58.893 598 7 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatimee3 #2 Fatimee3 .!.: Benim durumum yok cocugunuza olmayanlarda olur yardimci oluck kimse varmi acaba Genişletmek için tıkla... Belediye kaymakamlık muhtarlik başvurusu yapsanız durumunuz yoksa size yardım edeceklerdir.
Fatimee3 .!.: Benim durumum yok cocugunuza olmayanlarda olur yardimci oluck kimse varmi acaba Genişletmek için tıkla... Belediye kaymakamlık muhtarlik başvurusu yapsanız durumunuz yoksa size yardım edeceklerdir.
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.697 220.379 1.223 53 7 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatimee3 #3 Özür dilerim ama bireysel yardım konuları yasaktır. Lütfen bağlı bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığına müracaat edip sosyal yardımlaşmadan maddi yardım talebinde bulunun. Kayıtlı olduğunuz muhtarlık size yol gösterecektir.
Özür dilerim ama bireysel yardım konuları yasaktır. Lütfen bağlı bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığına müracaat edip sosyal yardımlaşmadan maddi yardım talebinde bulunun. Kayıtlı olduğunuz muhtarlık size yol gösterecektir.