Bebek Beslenmesi yeni doğum yapan annelere tavsiyemmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eyican78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
56
1
46
Ankara
arkadaşler ben sezeryanla doğum yaptım. sütüm çabuk gelsin diye her an bebeğime meme verdim. elimdeki serum yerleri kanadı ama bıkmadam usanmadan verdmi. maalesef şuan bebeğim tam bir meme bağımlısı oldu. sütüm zaten az mama veriyorum ama uyanık olduğu her an devamlı meme istiyor. doktor beni yalancı meme gibi kullandığını söyledi. aç tok farketmiyor. göğüslerim de psikolojimde perişan. aman sakın benim hatama düşmeyin. sütünüz ne yapsanızda hemen gelmiyor ilerisini düşünün ben çıkar yol bulamıyorum. yalancı meme kesinlikl almıyor. bebeğiniz kendini belli eder zaten baktınız biraz fazlaca ağlıyor haylaz verin hemen yalancı memeyi. sizi zaten acıkınca emer. depresyona girdim vallahi [/I]

ben kızıma memeyı daha ılk haftasında verdım,uykuya cok guzel dalıyordu,bebek memede ne akdar durursa o kadar gazı artarmıs.
Memeyı sadece cok actır mamasını yapıyorumdur o zaman bır de huysuzlanıp uyumamıssa,zaten daldıgı gıbı atıyor memeyı.

benimki de 17 günlük,1.haftanın sonunda vermek zorunda kaldım emziği ve çok fazla emiyor.

Bende emziği kesinlikle tavsiye ediyorum..özellikle huysuz sürekli ağlayan bebekler için.sonrasında ne demek istediğimi anlıcaksınız ve iyiki vermişim diyceksiniz

Back
X