Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba! bizim ev alma gibi bir durumumuz var.Fakat bir konuda çok kararsız kaldım.Şu an merkeze çok yakın ama en az 20-30 yıllık evlerin olduğu bir bölgede yaşıyoruz.(aylık kirası 600 lira olan 32 yıllık 90 metrekare uyduruk mu uyduruk bir evde oturuyorum fakat şehrin tam göbeğinde her türlü imkana çok çabuk ulaşabiliyoruz).Sizce buralardan bir ev mi alsak yoksa gecekondudan yeni dönmüş ama sıfır evlerin olduğu biraz daha kenar bir semtten mi?burada 20-30 yıllık 100 metrekare evlere 200-250 milyar fiyat istiyorlar ama diğer bölgede o fiyata sıfır 150 metrekare evler var.İlerde çocuğum okula gidecek acaba gecekondudan dönen bir yerde okuması geri kalmasına sebep olur mu?Şu anda yakınında bulunduğumuz okul da çok ahım şahım değil orta seviye sayılır.Sizce eski bir ev ama merkezi bir semt ve orta düzeyde bir okul mu yoksa yeni imara açılmış gecekondudan dönme alt seviyede bir okul ama sıfır ve geniş ev mi?karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum.
burada 100-150lik evler hem çok küçük hem de çok eski.bence gece kondudan dönmüş br yerde alma.
200-250 seni zorlarsa orta halli bir semtten 100-150 ye ya da bütçene göre bir şey kesinlikle bulursun. ama ben olsam 20-30 yıllık yeri de almazdım.
uzaktan alırsın evı, kıraya verırısın
sende şehir mezkezınde yaşarsınve bence yenı bınalar daha ıyı
Merkez derim ben.. Bi kac onceye kadr bnde kararsizdim ama merkezde olani sectim icinide yaptirdim super oldu :)..
Merhaba! bizim ev alma gibi bir durumumuz var.Fakat bir konuda çok kararsız kaldım.Şu an merkeze çok yakın ama en az 20-30 yıllık evlerin olduğu bir bölgede yaşıyoruz.(aylık kirası 600 lira olan 32 yıllık 90 metrekare uyduruk mu uyduruk bir evde oturuyorum fakat şehrin tam göbeğinde her türlü imkana çok çabuk ulaşabiliyoruz).Sizce buralardan bir ev mi alsak yoksa gecekondudan yeni dönmüş ama sıfır evlerin olduğu biraz daha kenar bir semtten mi?burada 20-30 yıllık 100 metrekare evlere 200-250 milyar fiyat istiyorlar ama diğer bölgede o fiyata sıfır 150 metrekare evler var.İlerde çocuğum okula gidecek acaba gecekondudan dönen bir yerde okuması geri kalmasına sebep olur mu?Şu anda yakınında bulunduğumuz okul da çok ahım şahım değil orta seviye sayılır.Sizce eski bir ev ama merkezi bir semt ve orta düzeyde bir okul mu yoksa yeni imara açılmış gecekondudan dönme alt seviyede bir okul ama sıfır ve geniş ev mi?karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum.
Cnm bnm evin banyosu toaleti yapiliydi zaten. Parkeleri ve kapilari yaptirdim, fazla olan dolaplar faln cikarildi boya falan yapildi, cok fazla bisey yapulmadi aslinda ama sadece bunlar bile cok farketti. Ustalarida daha onceden tanioduk akrabalar yaptirmisti evlerini. Sorun yasamadik iki gunluk isdi zaten. Senin alacagin evde blki komple tadilat gerektirmicek.içini yaptırmak ustalarla uğraşmak zor oluyor mu?ne kadar harcadınız bir evi yenilemeye?
Şöyle söyleyeyim sana bina, malzeme kalitesi değişiyor ama insan kalitesi değişmiyor. Ciddi problemler yaşıyoruz biz. Hele ki çocuk varsa çok daha ince düşünmelisin. Hangi şehirdesin?
Aman diyim sakın :)keçiörende yozgat bulvarı,esertepe,yayla mahallelrini baktık güzel evler var.ama ortam nasıl çok kestiremiyorum.