Yeni ev süreci

Güncel olarak yeni ilanlar konuldu sitede bugün 2 ilan kondu ikiside büyük tip 1+1 aidatları 4 bin onların biri 19 a düşüyor diğeri de emlakçı kimlik numaram doğum tarihim ve iş yeri bilgimi istedi ev sahibi sorguluyor mu napıyor bilmiyorum ben 17 dedim ev sahibiyle konuşayım anlaşırız dedi öğretmen olunca kabul ediyorlar 21 e gelecek yani bana anlaşacağız galiba :)
Sadece ev kiralayacaksın, bunun için senin kişisel hiçbir bilgini almamalıydı. Neden sebebini sormadın ve direkt bilgilerini verdin ki? Çok büyük hata etmişsin.

Şu ana kadar 4 evde oturdum, hiçbir ev sahibi benden bu bilgileri istemedi.

Sadece ev kiralayacaksın, bunun için senin kişisel hiçbir bilgini almamalıydı. Neden sebebini sormadın ve direkt bilgilerini verdin ki? Çok büyük hata etmişsin.

Emlak danışmanı istedi ben de anlamadım ama ev sahipleri böyle sorguluyorlar falan dedi bakacaklar herhalde anlamadım

ben ev için yaşıyorum
benim için hayat dışarda ne işim varsa bitirip eve dönmek demek
evimde kitap okurum ,film izlerim,derslerimi gözden geçiririm,çayımı içerim vs
o yüzden acımam
nerde rahat edeceksen orayı tut
90 bine 25 de çok değil bence

Emlak danışmanı istedi ben de anlamadım ama ev sahipleri böyle sorguluyorlar falan dedi bakacaklar herhalde anlamadım

son zamanlarda edevletine borcuna harcına sabıka kaydına falan bakmak isteyenler çok

son zamanlarda edevletine borcuna harcına sabıka kaydına falan bakmak isteyenler çok
Bunu bilmiyordum, şaşırdım. Ee ama daha ortada sözleşme yokken tüm kişisel bilgilerin alınması suç olmaz mı? Ne belli benim bilgilerimle bir suç işlemeyecekleri veya üstüme borç çıkartmayacakları?

Bunu bilmiyordum, şaşırdım. Ee ama daha ortada sözleşme yokken tüm kişisel bilgilerin alınması suç olmaz mı? Ne belli benim bilgilerimle bir suç işlemeyecekleri veya üstüme borç çıkartmayacakları?
bilemiyorum ki bence de tehlikeli
ama ev sahibi olsam sabıka kaydı isterdim sanki ben de

Kredi notunuza bakmak istiyorlar.

Artık ev kiralarken yanında adli sicil kaydı v.s. talep ediliyor.

Kefilin bile istiyorlar

Eğer kredi notunuz düşükse geçmiş ola.

Kredi notunuza bakmak istiyorlar.

Artık ev kiralarken yanında adli sicil kaydı v.s. talep ediliyor.

Kefilin bile istiyorlar

Eğer kredi notunuz düşükse geçmiş ola.
Bugün aradılar sonunda 1 gün boyunca hesap yaptılar herhalde ya da araştırdılar 😅 18 bine düşmeyi kabul ediyormuş ama seneye kira zammını 20 binden hesaplayacakmış . Bir de evde koyu desenli bir duvar kâğıdı var hiç hoşuma gitmedi zaten bir de arıza tipler gibi geldi oturup hesap yapmışlar seneye 20 den olursa ne kadar olur 18 den ne kadar plur diye 😅 taşınmaktan da vazgeçtim çok strese girdim o parayla gidip merkezde spor salonuna yazılacağım hem gidip gelmiş olurum evime yeni eşya alacağım

Back
X