Yeni evim için yardım

kevhes

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
8
2
8
35
Hanımlar merhaba ilk defa konu açıyorum yanlış actiysam kusura bakmayın. Benim yardım istedigim konu nasip olursa Yaklaşık sekiz ay sonra yeni taşınacağımız evimiz şu an inşaat halen devam ediyor. Yirmibir yıllık evliyim ve artık eşyalarım iyice yıprandı.Bircoğunu yenilemek istiyorum.Özellikle salonumu henüz erken daha sekiz var deseniz de ben kafamda bazı şeyleri şimdiden oluşturmak gerektiğini düşünüyorum.
Yeni evimiz bahçeli dubleks olacak, salonun dekarasyonunu çoçuklar duymasın dizisindeki meltemlerin evi gibi istiyorum ama acaba öyle yapmasam mı artık dekarasyonun da modası oldugu için ve bir daha mobilya degistiremeyecegimden nasıl döşemem gerektigi hususunda bana yardımci olursanız çok sevirim şimdiden çok teşekkür ederim.

Mobilyalarin beyaz aksesuarların renkli olsun böylelikle modasi geçtiğinde sadece aksesuarlarinin rengini değiştirerek tekrar değişiklik yapabilirsin....

Canım sakın Çocuklar Duymasındaki eve özenme ya. İnanılmaz derecede fazla aksesuar, fazla mobilya, gereksiz renkler bir arada. İnan çok sevimsiz bir ev orası.

Salonun M2si, biçimi nasıl bilmiyorum ama bence açık renk mobilyalar tercih et. Aslında zevkini bilmediğimden pek bir şey diyemiyorum.

Mesela, salon-oturma odası ayrı ayrı mı olacak? Ev kaç oda, kaç salon? Banyo sayısı ne? Villa şeklinde mi, apartman dairesi mi? Giyinme odası olarak ayrı bir oda kullanacak mısın, yoksa dolap yatak odasında mı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…