Yeni evimin ilk misafirleri

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
0
48
İstanbul
Bugün daha suyum yeni bağlanmışken ve bende tam temizlik yapmaya başlayacakken aniden kapı çaldı ARDA'mada çorbaya içirmeye çalısıyordum bir baktım ANIL ve ŞEYMA çat kapı süpriz evimize hoşgelmişler iyiki gelmişler çok mutlu olduk oğlumla tekrardan en kısa zamanda bütün arkadaşlarla bekleriz

Şeyda nasıl şaşırdı ama ne gelin diyor nede gidin kaldı kapıda şok oldu...Şeydam o karışıklıkta bile bizi ne güzel karşıladın tşk ederiz..
Su böreği harikaydı ama cips yedirmedin bize aşka olsun :)))))
Bu arada Aybikimide telefonla kattık aramıza zaten hep konuştuk onuda ama içi gitti sütaşımın ( valla fikir benim aybıkım beni döv onları dövme :))))))
Evinde sağlıkla huzurla otur rabbim ağzının tadını bozmasın bende de bi kaç resim varr..

bora paşa soyundu dünyalar onun oldu..

sonunda şebekliği bu ayıcığa devrettik..

Son düzenleme:
kalleşler:)
ben bursa yolcusu olmasan sorardım size hadi gene yırttınız
süper olmuş baskın fotolarda belli eğlendiğiniz
şeymdam yeni yuvan huzurlu olsun tatlım aşkla oturun içinde inşallah..

harıka olmuş kızlar ınsan sevgıdığıne cat kapı gıder
yenı evınde hayırlı olsun canım
rabbım ağzınızın tatlını bozmasın

anammm biz aybik trip yapar dedik yakınken aklinialirimsmile şunlara bak seherle elifff trip attı bilmiyorumkismile bilseydik çağırırdık ama biz fazla oturmadık zati vallaaa
hepberaber zaten gidicez eli boş gittik yerimseniben
ayrıca hee bi cips götürdük onu yedirmedi zaten şeyda mafoldumben
akılımız kaldı cokacimcoook
:roflol:

hepinize çok teşekkür ederiz oğlumla kızlar en kısa zamanda sizleride bekliyoruz yeni evimize ( oh sizden sonra oturdum tek başıma yedim cipsi afiyetle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…