Yeni evlendim iliskiye giremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Amine000

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
100
26
13
25
1 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum. Kendimi kasıyorum. Sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum. Yaşayan var mı doktora gittim fizyolojik bir problem yok psikolojik dedi bunu yaşayıp aşan var mı girince sanki orada bir duvar var ve ilerlemiyor. Bende geriliyorum böyle oldukça korkuyorum. Canim da acımıyor ama acıyacak diye korkuyorum.

O duvar hissine rağmen devam etmeniz gerekiyor.

Bende de ilk başlarda aynı şey olmuştu. Kendinizi sakin bırakın. O duvar hissine rağmen devam etmeniz gerek ben artık eşime devam et demiştim o şekilde olmuştu

kendi vucudunu taniman lazim isteğini arttıran şeyler yap veya eşinden iste zaten çok yükseldiğinde kendini bırakıp sen isteyeceksin

Zihninin hazır olması lazım öncelıkle eşini cinsel olarak arzulaman gerekıyor zihnen sevıstıgınızı vs hayal edebılırsın kendını gaza getırebılırsın. Bunca ınsan seks yapıyor kötü bısey olsa yapmazdık degıl mı, parmak egzersızı yapın esınız denesın ama onsevısmeyı uzun tutun yağ kullanın zamanla olur bence, burda cok okudum böyle konu uzulmeyın

Evet bunun farkındayım ama istemsiz kasiliyorim sanki orada acıyacak kimlik zalim yirtilaxak ne olacak diye geriliyorum

Evet bunun farkındayım ama istemsiz kasiliyorim sanki orada acıyacak kimlik zalim yirtilaxak ne olacak diye geriliyorum
Yeterınce ıslanırsan hazır olursun kupkuru tabıkı acır o sekılde olmamalı, onsevısme yapacaksınız uzun uzun sen gevseyeceksın yağ kullanabılırsın sana masaj yapabılır, ortamı ona gore los mumlar vs yapabılırsınız . Zar yırtılınca bısey olmuyor kendını bırak kasma nefes calısması yap 5-10 dk yapabılırsın, bunca kadın yapıyor canı acısa yapmazdı

Kac tane açtın konu cevaplar pek değişmez, gevse, ön sevisme, rahatla, bunlari denemeden konu açıp durmanın anlamı da yok ki, bı bak bakalım olacak mı, olmazsa yeni konu açarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…