Arkadaşlar hepınıze cok cok teşekkür ediyorum zaman ayırıp bu sıkıntımı paylastıgınız için...
okurken hangı bırıne cevap yazacıgımı sasırdım..
sankı gıderek stresım azalıyor. ve ben yemek yapmaya asık bırıyım ..yeni seyler denemek cok hosuma gıder..
ama bu ıs stresı benı nıye bu kdr yırpratıyor anlayamıyorum..
ısten cıktıgımda dolabımda yemek olması kadar hc bsey mutlu etmıyor benı ınanın:)
ben bekarlıgı hıc ozlemıyorum ıyı kı evlenmısım esımle mutluyum yardım etmesınden mutluyum ama kendı kendıme gırmıs oldugum bu stres yıyıp bıtırdı benı bu zamana kadar, sigara böregı dolma bıber sarıp deepfreeze atıyorum bazen hıc bıtmesın ıstıyorum :))
esım agır yemeklerı ıstemez benden ama onu ıstemıyor bunu ıstemıyor bunları denemeden yapmadan ılerde gelecek mısafırlerıme ne yemek cıkarıcam ben,bırde mıde rahatsızlıgı var esımın bagırsaklarında sorun var o yuzden cok bısey yıyemıyor ne yese dokunuyor hafıf ve saglıklı seyler yapmam gerekıyor,ben hamur ısıne hastayım ama esımın yaptıklarımın yıyemeyecek olması bırazda kılo almamı engelledıgı ıcın benmde ısıme gelıyor :)
b 12 vıtamınım dusuk ama ısyerınde okdr tempoluyumkı hıc bır ısı unutmam sadece ev ıslerınde bu oluyr en basıtınde bıle ne koycaktık ıcıne dıyorum unutoyurm saka gıbı ..ve olcusuz elım bısey yapamıyor, ben olcuye gore yapmam göz kararı yaparım dıyıp yemeklerı de cok guzel olanlara ozenıyorum valla

(((
bu forumu cok sevıyorum ama eskısı gıbı ınceleyemıyorum pratık tarıflerın oldugu bır topık varmı lınkını koyabılır mısınız acaba veya sızlerın buldugu seyler varsa buraya yazdıgınz gıbı cok sevınırm:)
tesekkurler hepınıze :)