• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlene çifte ne hediye götürülür?

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.736
248
Bir arkadaşım evlendi. Düğününe gidemedim, uzak bir şehirde olduğundan. Yarın ona yemeğe gidicem. Sizce ne götürülür, ben bilemedim? Ev hediyesi mi almalıyım? Yoksa altın mı götürmeliyim? Altın daha çok işine yarar, ama yakında bende evlenicem. Sanki altın geri gelsin diye alıyormuşum gibi düşünmelerini istemiyorum. Ben neden böyle düşünüyorum onu da bilemiyorum :)

altın takacak kadar yakın biriyse tabiki altınını götürebilirsin bunda bir sakınca yok... boşuna kendini sıkıntıya sokma.. onlar mutlu bile olurlar merak etme.. :)

Ben en yakin arkadasimin dugunune yurt disinda oldugum icin gidemedim. Dugunden yaklasik 1 ay sonra evine gitme sansim oldu. Onda da arayip "sana hediye almak istiyorum, neye ihtiyacin var onu alayim, bir ise yarasin" dedim. Mirin kirin etti ama sonunda istedigi seyi soyledi, aldim goturdum. :) Amerikan usulu yaptim. :)

İşine yarayan bir hediye de güzel bir seçenek ama sorabilir miyim veya o da ihtiyacını söyler mi emin olamadım :44:
Özellikle şu gram altın işini çıkardıkları çok iyi oldu. Çeyrek pahalı oluyor, gram altın 80 falan aşağı yukarı. Hiç olmazsa ne ihtiyaçları varsa kendileri alsınlar.
Yemeğe toplu gidicez. Dikkatimi çekti evli çiftler ve bekar olanlar hediye düşünüyor. Bir tek biz altın düşünüyoruz. Seneye de onlar bize alır diye birşey mi var bilinç altımda :47: O yüzden bi çekingenlik yaşıyorum, altına karar verdim, utana sıkıla vericem sanırım:17: Sağolun arkadaşlar

Kesinlikle sormalı ve gerçekten ihtiyacı olan şeyi almalısın...

Bnde yeni evli sayilirim bence ilmihal ya da kapsamli bi dua kitabi alin

hımm sadece dua kitabı nasıl olur bilemedim, alınan hediyenin yanında götürülebilir ama elbette

Kesinlikle sormalı ve gerçekten ihtiyacı olan şeyi almalısın...

Bir de pahalı bişey isterse ne yapıcaz :18: :1: yok yok şaka yapıyorum da, çok yakın olmadığım bir kaç evli arkadaşıma daha gidicem. Kullanacağı bişey düşünür alır giderim artık

Back
X