Yeni evlenecek olanlara kitap tavsiyesi

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
35
Kızlar yeni evlenecek olanlara ailede eşlerin birbirlerine olan görevlerini anlatan kitap arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Aynen,ben okumadım ama Sema Maraşlı'nın kitaplarını çok methediyorlar.
Ya bana da hediye gelmişti, sadece bu kitabını okudum. Gerçekten tokat gibi tespitleri var. Kitabın yarısını siz yarısını da eşinizin okuması gerekiyor.

Sema Maraşlı nın tüm kitapları tavsiyemdir. Ama eşinizle beraber okuyun. Tek okuyup uygulamaya kalkarsanız pek işe yaramaz.
Huzurlu Aile Yuvası - Osman Nuri Topbaş . Babacığım ben evlenirken hediye etmişti. Hala başucu kitabımdır.
Ama dediğim gibi eşinizle beraber okumanız gerekir bütün bu tar kitapları

sema maraşlı iyidir ama esiniz okumaz sanmıyorum. erkeklere sacma geliyor böyle seyler. sen oku istersen istediğin kısmını alırsın... mutluluklar......

ben terminalde küçük bi el kitabı almıştım evlilikle ilgili sürekli kadının erkeğe nasıl davranması gerektiğini anlatıyordu erkeklerin görevleri çok çok hafifti kadına göre..

yani yazar kimdi adı neydi hatırlamıyorum ama sinirlerim bozulmuştu.
okumayın akışına bırakın bir çok kişiye göre kadın hep alttan almalı gerekirse ezilmeli ama yüce kocasını her daim elinde tutabilmeli vs vs..

kitap okumayı çok severim ama bu tarz kitapların taraflı oldugunundan yanayım. yine de siz bilirsiniz.

Back
X