Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen,ben okumadım ama Sema Maraşlı'nın kitaplarını çok methediyorlar.Sema Maraşlı - Muhabbet Olsun
Ya bana da hediye gelmişti, sadece bu kitabını okudum. Gerçekten tokat gibi tespitleri var. Kitabın yarısını siz yarısını da eşinizin okuması gerekiyor.Aynen,ben okumadım ama Sema Maraşlı'nın kitaplarını çok methediyorlar.
Eşinize mesaj mı vereceksiniz :)Kızlar yeni evlenecek olanlara ailede eşlerin birbirlerine olan görevlerini anlatan kitap arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
yok kendimde öğrenmek istiyorumEşinize mesaj mı vereceksiniz :)
Bir anne atasözü der ki herkes üzerine düşeni yapsın :)
Benim anneciğim de damatlara der ki;"itaat et,rahat et"Eşinize mesaj mı vereceksiniz :)
Bir anne atasözü der ki herkes üzerine düşeni yapsın :)
ayrıca üzerime ne düştüğünü tam olarak bilmiyorum hep kulaktan duyma bilgilere sahibim malesefyok kendimde öğrenmek istiyorum
Kitaba gerek yok. Dürüst, saygılı, güvenilir olun yeter.yok kendimde öğrenmek istiyorum
İki kaşığından birini kırma kısmına birazdan geceriz :)Benim anneciğim de damatlara der ki;"itaat et,rahat et"![]()
Yok bizde kaşık kırma yok.Kitaba gerek yok. Dürüst, saygılı, güvenilir olun yeter.
İki kaşığından birini kırma kısmına birazdan geceriz :)
Saygılar selaleeeYok bizde kaşık kırma yok.
Sev,sevil.
Sevil,sev.
Bol bol seviş.![]()
Bimukabele...Saygılar selaleee![]()
hahahhahahaha mükemmel bir sözBenim anneciğim de damatlara der ki;"itaat et,rahat et"![]()
yok kendimde öğrenmek istiyorum