- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 53
- 33
- Konu Sahibi turuncu_vosvos
İyi geceler hanımlar. Benimkisi dert değil aslında ama sadece paylaşmak istedim. Şu kadınlar kulübü forumunda evlilikle ilgili o kadar çok paylaşım yapılıyor ki hayret ediyorum. İnsanin dünyaya sadece evlenmek için mi geliyor yani. Evlenene kadar evlenme derdi var. Hele ki o evlilik öncesi hazırlığında olanlar o kadar mı itici gelir ya. Herkesi kastedmiyorum illaki farklı düşünenler vardır ama çoğu kız evlilik hazırlığını o kadar abartıyor ki sürekli bı gelinliğinle bakın yok nisanlima damatlık aldık bakın bakın bakın tek taş aldım bestasimla uyumlu olmuş mu. Tektaslariniz kaç karat hadi resimlerini atalım . Neden iki kişi arasında olması gereken ve bütçeye bağlı olarak kişiden kişiye değişen şeyler bu kadar yaristiriliyor anlam veremiyorum. Herkes aldıklarını millete gösterme çabasında. Hayır kadın adamal evde mutsuz ama tektasina zeval glmesin hala karat yaristirma derdinde. Bı kere evleniyorum en pahalisi olsun erkek tarafı yapacak tabi kolay mı kız almak kafasından kurtulup da sadece eşinizle mutlu bir geleceğe odaklanilsa baskalarina biseyler ispatlama çabasından kurtuluşa bence evlilikler daha sağlıklı ilerler. Hayır tektasini ailene gisterisin yakınlarına gosterisin de hiç tanımadığın insanalrla resmini atmak bana çok anlamsız geliyor ne yani biz bdgenmesek gidip değiştircek misiniz. İnanın bunları gördükçe evlilikten soguyorum bu kadar yüzeysel ilişkiler yüzünden . Çünkü bu insanalr iki ay sonra kocamla sorunlarımız var kaynananm şöyle görümcem böyle diye konu açmaya basliyor. Mutluluğunu paylaşmak ayrıdır ama her evlenen kendi dugununu bambaşka rüya gibi sanıyor ama inanın dışardan bakıldığında hepsi çok sıradan hepsi aynı. Bu kadar yaristirilacak bı şey olduğunu düşünmüyorum. Herkes için söylemiyorum ama genelde bunu hayattaki tek başarısı evlenmek olan insanlar yapiyor.