2 kişi değil cnm 8 9 kişi olucaz toplamdaGelecek olan iki kişi ise yemek çok fazla
mantı da alinazikte yogurtlu
alinazik varken karnı yarık ne alaka
Sarma, karnı yarık ,pilav,çorba , salata
içli köfte ve soğuk meze tamam
Karnıyarık ve sarma olduğu ıcın yoğurtlu bi meze olabilir
Sende gel cnm :)O değil de, benim misafir olasım geldi
Soğuk meze ne yapabilirim pekiGelecek olan iki kişi ise yemek çok fazla
mantı da alinazikte yogurtlu
alinazik varken karnı yarık ne alaka
Sarma, karnı yarık ,pilav,çorba , salata
içli köfte ve soğuk meze tamam
Karnıyarık ve sarma olduğu ıcın yoğurtlu bi meze olabilir
Karnıyarık ve sarma olduğu için yogurtlu bi meze yapabılırsınız YouTube de birsürü tarif var . Ordan bakıp evdeki malzemeye yada sizin el becerinize uygun olanı seçebilirsiniz .Soğuk meze ne yapabilirim peki
Börek olabilir sofrada bi çeşitte fasülye nohut tarzı sulu yada zeytınyaglı bi yemek2 kişi değil cnm 8 9 kişi olucaz toplamda
Gaziantep yemek turu en kısa sürede gerçekleştirmek istediğim şeylerden biri, afiyet olsun sizlereSende gel cnm :)
Menün çok güzel ama sanki biraz karışıkMerhaba arkadaşlar Gaziantepliyim bizim burda yeni gelin olanlar yemeğe davet edilir şimdi şöyle aklımda bi menü var bana bi yardımcı olur musunuz
1)Mercimek çorbası
2)İçli Köfte
3)Kuru Dolma-Yaprak Sarması
4)Kuşbaşılı Alinazik
5)Boşnak Mantısı
6)Mevsim Salata
7)Karnıyarık
8)Pirinç Pilavı
Tatlı yapmıcam sonrasında yeni gelinimizin doğum günü var onu kutlicaz o şekilde sizce menüm nasıl
Hamileyim ilk defa bir içeriği ağzım sulanarak okudunmMerhaba arkadaşlar Gaziantepliyim bizim burda yeni gelin olanlar yemeğe davet edilir şimdi şöyle aklımda bi menü var bana bi yardımcı olur musunuz
1)Mercimek çorbası
2)İçli Köfte
4)Kuşbaşılı Alinazik
5)Boşnak Mantısı
6)Mevsim Salata
7)Karnıyarık
8)Pirinç Pilavı
Tatlı yapmıcam sonrasında yeni gelinimizin doğum günü var onu kutlicaz o şekilde sizce menüm nasıl
Gel cnm beklerim :)Hamileyim ilk defa bir içeriği ağzım sulanarak okudunmben de gelebilir miyim
Gelin gelin toplanıp hep beraber:)Konum at serap biz de gelelim. Hem bulasiga/ getir goture yardim ederiz
Helali hoş olsunHakkını helal et cnm
Tamam ben geliyorum. Hangi semttesiniz?Gelin gelin toplanıp hep beraber:)
Ben gidecem durKonum at serap biz de gelelim. Hem bulasiga/ getir goture yardim ederiz
Karnıyarık,mantı, Alinazik içli köfte 4 tane ama yemeğe gerek yok ki köfte ve mantı bizde ana yemektir meze olarak koymayız.Merhaba arkadaşlar Gaziantepliyim bizim burda yeni gelin olanlar yemeğe davet edilir şimdi şöyle aklımda bi menü var bana bi yardımcı olur musunuz
1)Mercimek çorbası
2)İçli Köfte
4)Kuşbaşılı Alinazik
5)Boşnak Mantısı
6)Mevsim Salata
7)Karnıyarık
8)Pirinç Pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?