Yeni evlenenlere sesleniyorummm

Melek9000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
352
247
18
8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin

Evet konusuyoruz çözüm yolu arıyoruz ama o her sefernde ben böyle biri değildm bni sen bu hale getirdin diyor suçu hep bnde buluyor böyle inat edince bnde cikmaza düşüyorum delircek gbi olyorum

Bizde böyleydik hep kavga ederdik sadece 1 ay cicin ayımız oldu sonra İikimizde oturup güzelce konuştuk bizi bir yere götürmez bu olaylar dedik. Birbirimizin artıları eksileri huyumuzu suyunuzu anlattık öğrendik. Neye kızacağımızı neye sevineceğimizi falan sonra Allah'ıma şükürler olsun düzeldi bence evliliğini düzeltmeye bak eşine tatlı dille gel oturup konuşalım aşkım de :KK51:

8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
canim ilk zamanlar bu bir bir bucuk yola kadar catismayla gecti bizimde . cunku uymuyordu bazi seyler zamanla torpüledik hatta ben sk sk bosanmaktan söz ediyordum. bir barisip bir tartisma yasiyorduk. insanlar yaslilar ilk yillar boyle oldugunu soyluyorlardi. iliskide en onemli uc kelime seni seviyorum tesekkur ederim ozur dilerim bunu esine sk sk soyle .neyazikki esinde suan saskin ve hircin.nekadr tartissanizda biraraya gerlmeyi bilin evlilik cok zor idare etmek cok zor .su an sen bunlari sorguladigin icin is sana dusuyor

Nişanlykende bazen sözünü dnlemedgim içn kiziyordu

Sinirlenince eşya fırlatmak ortalığı dağıtmak çok büyük bir sorun.
Nişanlılıkta aranızı bozacak durumlar mı oldu? Neden beni bu hale sen getirdin diyor?
Gerçi nişanlıyken de sinirliymiş, muhtemelen evlenince düzelir diye düşündünüz.

Sinirlenince eşya fırlatmak ortalığı dağıtmak çok büyük bir sorun.
Nişanlılıkta aranızı bozacak durumlar mı oldu? Neden beni bu hale sen getirdin diyor?
Gerçi nişanlıyken de sinirliymiş, muhtemelen evlenince düzelir diye düşündünüz.
Aşkın gözü kördür derler ya o misali kördüm sadece

ilk zamanlar çoğu çift için sorunlu geçiyor artık, rahat sorunsuz,sorumluluk olmadan geçen bekar hayatından sonra adaptasyon sorunu yaşıyoruz sanırsam.. Bu alışma sürecine sabır lazım :KK51:

Bizde 8 aylık evliyiz , İlk ve tek sorunumuz ıcın burada bir konu actım O kadar .. Öfke kontrolu yapmak gerekiyor eşiniz tarafından.. Bu hadlere gelmesine engel olacak davranıslar teskil etmenizdede fayda var.. İşi şiddet ve öfkeye bırakması çok sağlıksız tabiki ama nabza göre şerbet vermeye çalışın VE sizde öfkeliyken ASLA ama ASLA KONUŞMAYIN.. Bu davranıslar cok sık tekrar eden bır durumsa mutlaka terapi almasında fayda var.. Cunku boyut değiştirebilir.. Allah korusun..

Birbirinize aykırı kişiliğiniz olabilir , Size göre çok uc bir kişilik değilse kendi olmasına müsade edin ... Mutlu olmadığı şeyleri yapmak için zorlamayın.. Kendiniz olmaktan çıkmayın.. Eşinizden de istediğiniz gibi biri olmasını beklemeyin... Birbirinizi çok iyi tanımak ve o sınırları aşmamak Ta çok önemli...

Klasik olan bir cümleyi söylemem gerekiyor sanırım. 'ilk 1 yıl bu şekilde devam eder.'
Sebebi ise ikiniz de birbiri üzerinde otorite kurmak istemesi. Bu dikleşmede bundan kaynaklı.
Benim 2 senem bitti. 1 senesi aynı bu şekilde geçti ite kaka. Tabi seninki gibi hakaret ağır söz olmadan.
Ama 2 gün iyiysek 5 gün iyi değildik.
Şimdi ne mi oldu.
Saldım çayıra mevlam kayıra. İkimizde neye nasıl tepki verdiğimizi gördük, ya ben susup çekiliyorum kenara yada eşim.
Sizde böyle yapın.
Devamlı böyle gitmez merak etme bi süre sonra sen farkında olmadan oturuyor rayına herşey.

Back
X