Merhaba baslıktanda anlaşıldıgı uzre yeni evliyim 4 ay oldu..8 senelik beraberligin (ben izmirde eşim istanbulda yaşamasına ragmen) ardından gelen evliligim de hiçbir zaman gerçek bir aile olamayacagımız korkusu oluştu...dogup büyüdügüm çevremin ailemin yaşadıgı izmirden sonra kalkıp istanbulda olmak zaten başlı başına kendi kendime yaşadıgım bir problem oldu evliligimde...üstüne eşimin anlayışsızlıgı ve umursamazlıgı evliligim konusunda hata mı yaptım düşüncelerini beraberiinde getirdi.yaklaiık 2 saat önce tartıştık ve o şimdi horul horul uyuyor..sebep mi ?geçen bayram ailemden ilk defa uzaktaydım ve bayram benim icin cok üzücü geçti ..eşim bayram akraba ziyareti hal hatır sorma konularında oldukca kıtt maalesef.. gelicek bayram için izmire gidebilir miyiz dedim bana off durumları biliyosun dedi ve yatakta belime dolanmış elini kolunu çekti bu tarz durumları cok yaşıyorum ailemin beni araması bile onu rahatsız ediyor hic bir zaman bana gerçek bir koca aileme de gerçek bir damat olmayacagını düşündürüyor..oysa ben onun ailesine saygıda kusur etmemeye gayret gösteriyorum ne gerekiyorsaa yapıyorum.ama o bi telefon acıp konusmuyor bile bayramda aranır onlar büyük diyorum öf püf dio zehir ediyo...ben uyuyamazken o içerde gayet rahat uyuyor şimdi.... ne yapmam gerekiyor mutsuzumm?.....