• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli arkadaslarim buraya toplanin lutfen

Aslionaran

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
24
15
8
39
Merhaba bayanlar,
Basligimdan belli olmak uzere yeni evli ve heyecanli bir bayanim.

Henuz oturmayan bir duzenim var hersey karisik geliyor.

Calisiyorum esim de calisiyor.

Bazen o bazen ben ilk eve geliyoruz.evden cikis saatimiz de farkli erken cikan ben oluyorum.

Benle ayni durumda olanlar hayati nasil paylasiyirsunuz esinizle? Yemek temizlik misafir sex sabah ofise ise gitmece.. dus epilasyon kuafor carsi pazar..

Beyler ne kadar yardimci yada degil? Turk erkekleri nasildir? Beklentisi nedir kadin nedemektir onlar icin? Siz isten gelip yemek hazirlarken oturup bekler mi yada ev temizligi icin ne dusunurler

Lutfen paylasin.

Konu belki sacma ya da cumlelerim cok yer kapladi bilmiyorum ilkkez yaziyorum soru bicimimi netlestiremedim eger beni anlayabilen varsa yazsin

Sevgiler

Ben üç aylık evliyim :oops: şuan çalışmıyorum evdeyim oyüzden evde bana pek yardım etmez ama yardıma ihtiyacım varsa hayırda demez.
Ben evde olduğum halde daha bi düzen oturtamadım ama artık yavaş yavaş oluyor. KK da bi abla bana tavsiye vermişti, haftalık yemek planı yapmam için sağolsun cok işime yaradı. Her hafta pazara gidiyorum ve yemek planıma göre ne ihtiyacım varsa onu alıyorum.
Tüek erkekleri nasıldır bilemem ama benim eşim sakindir, beni hiçbir zaman kısıtlamaz ve cok merhametlidir:KK200: birde kafayı cocukla bozdu bu aralar :halay:

Insallah biz de gec olmadan bebek sahibi oluruz daha cok erken ama yasim malum.. cevap icin sagolun mesajim gorunmuyor sanmistim :) hoscakalin.

Back
X