- Konu Sahibi gereksiz23
Merhaba kızlar başta burda çoğu kişinin derdini okudum. Başta belirtiyim şükür çok kötü bir durumda değilim ama kafama çok takıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. 2 aylık evliyim sade bir nikahla evlendik. Gelinliğimden en mutlu günümden hiçbirşey anlamadım. Eşime o kadar ısrarıma rağmen beni balayına çıkarmadı paramız yok dedı sustum. Sonuçta onuda düşünmeliydim. Evlendiğimiz ilk günlerinde eşim annesinin evine gitti birşey aldı. Bende merak ettim haliyle yanıma geldi göstermek istemedi başta ama ben görmüştüm. Evet ona ait parayı annesinden almaya gitmişti 10 bin tlydi. Sevindim başta tabi sonucta geleceğimizi düşünüyordu. Peki neden balayına gitmedik dedim burun kıvırdı çok istiyordum çünkü ömrümüz boyunca biz hep çalıştık tatil nedir bilmezdik inanın ikimizinde ihtiyacı vardı niyetim lüks yere gitmekte değildi zaten göl kenarı olsun dedim. İstanbulada yakın olsun razıydım. Çok kırıldım şu zamana kadarda bunu hiç unutmadım. Gönlümü almak için gitti bilezik yaptı bana hepsi senin geleceğimiz dedi daha büyük eve çıkacağız dedi. Sözde 1 sene sonra beni çok güzel yere getircekmiş. Sineye çektim attım içime. Sürekli aramızda para mevzusu geçti hep tutumlu insanı anlarımda inanın yıkanmama bile laf eder oldu su faturalarını abarttı gitti. Aylık 40tl fatura onun gozunde cok geldı sonucta yeni evliydik. İllaki gelcekti bazen şakaya vururdu ama ciddiyet vardı her zaman bende güldüm geçtim tatsızlık çıakrmak istemedim. Ben hep cömert olmusumdur şimdiye kadar sevdiğim insanda hiçbirşeyi esirgemem en azından eşim ise tam tersi her kuruşun lafını yapar. Durumuz iyi ev bizim eşimin kuaforu var iyi para kazanıyor bende calısıyorum fazla masrafımız bile yok. Durumlar bu halde şimdide yeni sorunumuz eşimin annesi yanlız kalamıyomus geçen gün bizde kaldı yan dairede olmasına rağmen. Çok sıkıldım yeni evli gibi olmadım sanki çoluk cocuga karısmıs 4 cocuk annesi gibiyim. Acaba diyorum cocuk olursa ne olur halımız düşünmek bile istemiyorum. Kayananam cocuk yapın diyor o bakarmıs masrafı ondan o buyutcekmıs onu falan fılan dogmamıs cocugu oyle sahıplendi ki ne yalan söyliyeyim kıskandım. Kaynanamın çocugumu sureklı bakmasını istemem çünkü cocuk yetiştirmeyi bilmiyorlar görümcelerim öyle 3 aylık cocuga kola veriyorlar pilav falan gerisini siz düşünün. Torunları zaten hergun kaynanamda galıba cocuk ellerınde saglam kalmaz cunku hep bırbırını yaralıyorlar hergun biri hastanede o derece. Ben kaynanamıda bıraktımda eşim masrflardan kafayı yer
ben hep bolluk içinde büyüdüm babam her dediğimi yaptı cok zengin değildim ama yinede harçlığımı bile veriyordu çalıştığımda eşim verdiği para bitince hemen soruyor naptın diye artık cok sıkıldım. Bende para istemiyorum ondan o zamanda duygu somurusu yapıyor. Ne yapcağımı şaşırdım. daha cok seyler varda buraya yazarsam daha cok uzulcem zehırlıycem benım adamı ondan korkuyorum
Yarı şaka yarı ciddi tabi eşime benziyorum gitgide bana bir akıl verin nasıl davrancağımı şaşırdım