yeni evli olmak ve eşini anlamak

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
2
296
37
Ankara
ben 2 aylık evliyim ve çok mutluyumama bazen öyle garip şeyler oluyoki içim çok acıyo kendime gelemiyorumö benmi çok büyütüyorumki.
mesela eşim işten erken çıkıyo ve ben gelene kadar eve gelmiyo çünküğ sıkılyo anlıyorum bişiyde demiyorumama gittiği yerde dükkanlarında duruyo parfümericide.ve eski arkadaşları kızlar falan oh muhabbet iyi oluyo onada yani.extra yol parası veriyo .ve sevmediğim bi akrabası var yılışık bi kız kuzeni.sürekli ondan bahseder ben elektirk alamdım die yakınlaştırmaya çalışıyo falan.ve geliyoruz işten yemek ye bulaşık evi toparla duş al çay demle derken yatma saati geliyo ben hep onunla ilgileniyorum o elinde tlf sürekli arkadaşlarıyla mesajlaşır.2 sarılır bana gönlümü alşır sonra devam ablasını över herşeyi onun gişbi yapmamı ister sanki.yada nbe bilim ben çok büyütüyorum .ama zaten çalışlıp eve gelmek yorucu oluyo sakin ilgili bi hayat bekliyoum çokmu .ben herkese saygılıyım oda öyle ama hergün tartışıyoruz saçma endenlerden yıpranıyoruz yok yere.evliliğe alışamadım anlamıyorumki ..sonra mutsuz mu ediyorum seni die o üzülüyo napcam bilmiyomama ikimizinde çeki düz<n vermesigerek bundan eminim

ben 2 aylık evliyim ve çok mutluyumama bazen öyle garip şeyler oluyoki içim çok acıyo kendime gelemiyorumö benmi çok büyütüyorumki.
mesela eşim işten erken çıkıyo ve ben gelene kadar eve gelmiyo çünküğ sıkılyo anlıyorum bişiyde demiyorumama gittiği yerde dükkanlarında duruyo parfümericide.ve eski arkadaşları kızlar falan oh muhabbet iyi oluyo onada yani.extra yol parası veriyo .ve sevmediğim bi akrabası var yılışık bi kız kuzeni.sürekli ondan bahseder ben elektirk alamdım die yakınlaştırmaya çalışıyo falan.ve geliyoruz işten yemek ye bulaşık evi toparla duş al çay demle derken yatma saati geliyo ben hep onunla ilgileniyorum o elinde tlf sürekli arkadaşlarıyla mesajlaşır.2 sarılır bana gönlümü alşır sonra devam ablasını över herşeyi onun gişbi yapmamı ister sanki.yada nbe bilim ben çok büyütüyorum .ama zaten çalışlıp eve gelmek yorucu oluyo sakin ilgili bi hayat bekliyoum çokmu .ben herkese saygılıyım oda öyle ama hergün tartışıyoruz saçma endenlerden yıpranıyoruz yok yere.evliliğe alışamadım anlamıyorumki ..sonra mutsuz mu ediyorum seni die o üzülüyo napcam bilmiyomama ikimizinde çeki düz<n vermesigerek bundan eminim

yani tabiki çok sıkıntı yapılacak bi konu degil belki ama insanın yinede canı sıkılıyor bazı durumlarda..eski arkadaşalrıyla kızlarla muhabbet falan etmesindense ben eve gelmesini tercih ederdim.sen ondan çok mu geç geliyorsun eve.ama büyütülecek bişe degil hoşlanmadıgın şeylei yıpratmadan kendinizi laf aralarında dile getirin.anlayacagını anlasın yeter.fazla üstünde durmayın

canım ilk zamanlar olur bunlar. bekar hayatından iki kişilik hayata geçiyo eşin. biz kadınlar evliliğin ne olduğunu evlenmeden önce anlarız bişeylerden fedekarlık etmemiz gerektiğini artık evine bağlı kocasına bağlı yaşamamız gerektiğini ama erkekler bağımsız yaşamak ister, kurallardan baskılardan kaçar, eski hayatını sürdürmeye çalışır ama zamanla rayına oturur merak etme. çok üstüne gidip bunaltma bi süre sonra oda alışır evliliğin bi paylaşım olduğunu tatlı dille anlatmaya çalış sıkıntılarını ona anlat birikmesin çünkü birikince sen yıpranırsın.

Ben olsam bende sinir olurum.Haftada bir gitse anlarım ama hergün.İkinizde çalışıyorsanız sana yardım etmek zorunda.Ufak gibi gözüküyor konular ama can sıkıyor seni anlıyorum

sende eşinin yanında eşine msj çek nasılsın günün nasıl geçti falan diye belki biraz anlar ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini

iş çıkışı eve gitmeyen eşim

evet eşiö işten erken çıkyo o 4te ben 7 de evdeyim. evimize gitmek yerine 20 dk uzaklıkta olan annesine gitmeyi tercihe diyo bide dükkanları var parfümeri ablasının orda vakit geçiriyo .benim evde olduğum saatte geliyo aynı anda eve giriyoz ama bengenede bu duruma sinir oluyorum.delircem sona eve geliyo küçük biişiyden patlıyom

çok değil 3 gün önceki konun..
konuşmayı dene yoksa daha çok konu açarsınız..

ya ben çalışan kadınları anlamıyorum, niye evde her işi yüklenıyorsunuz ki? yemeği sen yapıp sofroyı sen kurduysan oda toplası, bırak çamaşırları o assın, canı çok çay içmek istiyorsa yapsın sanada doldursun, mutfaktan meyve getirmek çokta zor değil bırak getirsin. canım daha yeni evlisin nasıl alıştırırsan öyle gider.

4 aylık evliyim.Eşime sen benimle ev ile ilgili işleri yapmak zorundasın diyorum.İlk zamanlar eve gelirdik.O salona ben mutfağa geçerdi.Şimdi anladı.Ya sofrayı kurar yada kaldırır.Evi süpürme işi onundur.Çamaşırları yerleştirme işide.Baştan işi sıkı tutmak lazım sanırım

4 aylık evliyim.Eşime sen benimle ev ile ilgili işleri yapmak zorundasın diyorum.İlk zamanlar eve gelirdik.O salona ben mutfağa geçerdi.Şimdi anladı.Ya sofrayı kurar yada kaldırır.Evi süpürme işi onundur.Çamaşırları yerleştirme işide.Baştan işi sıkı tutmak lazım sanırım

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kesinlikle tabiki yapmak zorunda, bende hiç hırpalamam kendimi, canı çay isterse banada sorar istermsin diye gider mutfağa yapar, meyve istermisin der, "soyarsan yerim kaydirigubbakcemile3" derim, soyup ağzıma verir, sofrayı toplar, yemeği birlikte yaparız, kendi ütüsünü kendi yapar, evi toplar, süpürür, vs. vs.

konu sahibi arkadaşım, yukarda saydıklarımı eşinde yapabilir, saat 4 te çıkıyorsa eve gidip yemekleri ısıtabilir yada ocağa yemek koyabilir. sonuçta onunda onunda eli ayaği tutuyor heralde. bence anlat, ben yorgunum, sen bana acımıyorsun falan de.

bence ablasıyla kuzeniyle ilgili konulara hiç takılma, ama eski bekar arkadaşlarıyla çok görüşmesi sorun çıkarabilir, sonuçta erkek muhabbeti yapıyor olma ihtimalleri yüksek, gerçi eşini tanımıyorum ama genel anlamda böyle olur ya
ay ayrıca zaten gün içinde görüp akşamda mesajlaşmak neyin nesi yahu liseliler gibi, bence eşinle sohbet havasında rahatsız olduğun bu arkadaş konusunu mesaj konusunu konuşmalısın

evliliğin ilk yıllarında böyle sorunlar yaşanabilir
en güzeli sinirlenmeden tatlı bir dille sıkıntını hissettiklerini burda bize anlattığın gibi eşine anlatman
mümkün olduğunca kavga ortamı yaratmadan konuş canım
umarım eşin seni anlar

sen yanındasın ve tel elinde mesajlaşıyor he..

benimki öyle yapsın gözlerü şişer :roflol:

bir kadının kız arkadaşlarıyla mesajlamsına anlam veririm ama bir erkeğin mesajlaşmasının altın bit yeniği ararım...hiçbir normal erkek erkek arkadaslarıyla mesajlaşmaz bence... dikkat et..

vallahı ılk evlendıgımızde bızde kedı kopek gıbıydık bence suan su mesajı vermelısın ona sen sorumlulugunu bılmezsen neyı yapman neyı yapmaman kımınle konusup kımınle konusmaman gerektıgıne dıkkat etmezsen bende senın ıctemedıgın seylerı yapabılırım almadan vermek allaha mahsus ben bı yere kadar benım tasvıp etmedıgım sekılde davranmana musade ederım sonra bı degısıklık olmassa bende senın ıstemedıgın bırı halıne gelebılırım mesajını vermelısın ona..

Canım seninde dertlerin hiç bitmiyo her gün topik yeniliyosun galibakafamçokkarıştı

Bence de. Konu sahibinin açtığı konulara itimat etmiyorum artık arkadaşlar, bari konu açayım da az eğleneyim durumu oluyor galiba. Dikkat edin bayanlar birileri oyalıyor insanları burda derdimi paylaşıyorum diye.

Profiline bakarsanız zaten 2 aylık değil, en az 1 yıllık evli bu arkadaş, üstelik evlenme fotoğraflarını paylaştıktan bi 40 gün sonra kadar da; henüz 1 aylık nişanlıyım gibi yazılar yazmış. Evli misin, yok nişanlı mı,evlendikten sonra nişanlı olmak nasıl oluyor, 2 aylık mı evlisin, 1 yıllık mı? kafamçokkarıştı

Bence de. Konu sahibinin açtığı konulara itimat etmiyorum artık arkadaşlar, bari konu açayım da az eğleneyim durumu oluyor galiba. Dikkat edin bayanlar birileri oyalıyor insanları burda derdimi paylaşıyorum diye.

Profiline bakarsanız zaten 2 aylık değil, en az 1 yıllık evli bu arkadaş, üstelik evlenme fotoğraflarını paylaştıktan bi 40 gün sonra kadar da; henüz 1 aylık nişanlıyım gibi yazılar yazmış. Evli misin, yok nişanlı mı,evlendikten sonra nişanlı olmak nasıl oluyor, 2 aylık mı evlisin, 1 yıllık mı? kafamçokkarıştı

sizinde işiniz yok beni takip ediyorsunuz .ben nişanlıydım ayrıldım 6 ay sona tekrar nişanlandım.ve şimdi evliyim
2ay oldu .sizin gibi insan lar çevremde olduğu için bu topiğe geldim ama burdada beni buldunuz yazık acıyorum size boş insansınız

Birbirinize sert cikmayin arkadaslar..Burasi herkesin fikir paylasacagi bir platform,gulumse hanim sizde
Konu paylastiginiza gore herkesin iyi veya kotu bir fikri olacaktir.Profilinizi herkes gorebiliyor.
Haliyle insanlarin kafasi karismis ve bu gayet normal..Cunku burada geyik yapmaya gelen insanlarin yorumlariyla dalga
Gecip kendi kendine eglenen bir suru insan var..
Papatya24sizide tebrik ediyorum valla aklima gelmezdi bu kadar arastirmak:)Bence cokta iyi yapmissiniz.
Gulumse,sizin konunuz olmasa bile belki bir arkadasinizindir diye dusunmek istedim bende...
Konuyla ilgili yorum yapmayacagim evli degilim ama bence birbirimizi kirmayalim..
Hayirlisi olsun Gulumse hanim Allah sabir versin sayet dogruysa...

Bir sürü konu açıp çoğuna bir daha uğramamışsınız.
Burada insanlar sizin için zaman ayırıp yorum yapıyorlar ama yoksunuz.
Böyle olunca ister istemez acaba deniyor.
Sert çıkacağınıza insanlarda oluşan soru işaretlerine cevap verseniz daha iyi olur.

aynı konu üst üste geldi sonunda akannehir
ama pardon birinde annesi ve kardeşine gidiyodu diğerinde eski kız arkadaşlara ama parfümeri aynı sanırım neyse sıkıldım...:delphin:

Back
X