Ben 1 yil 3 ay oluyor evleneli...Ilk 6 ay evdeydim, sonra özel sektörde ise basladim..! Genelde 20-21 saatlerinde eve geliyorum..Ilk basta kendimi paraldim...Aksamlari eve gelir, yemek yaprdim...yarim saat oturur, yorgunluktan yataga atardim kendimi..!
Tabi bu arada temizlik´te kaliyordu..haftanin 1-2 günü evdeyim diye sevinirken, bu kez´de temizlik ile ugrasiyordum...Ütüler birikiyordu, camasirlar yikanmali vs vs...! Diger günlerde kimse cat kapi gelmesin isterdim...Temizlik, yemek yüzünden kaliyordu!
Esim´de bos oldugu günlerde yardim ediyordu ama yinede benim yapmama benzemezdi..!
Sonra baktim kendime zaman ayiramiyorum...Yemek yapmayi biraktim...Temizlige yöneldim ve gayet´te memnunum....Hic degilse, evim eskiye nazaran daha toplu ve bakimli! Birisi gelse, evde olan yemegi görmez...Sadece evin ne kadar pis oldugunu görür!
Dolayisiyla, genelde haftada sadece bos oldugum günlerde, yani 1-2 kez ev yemegi yapiyorum...diger günleride gecistiriyoruz..Esim makarnayi cok sever ve 1-2 yapar..Onun haricinde bir sekilde doyuyoruz! Sorun bu olmasa gerek..!
Temizligim´de düzene girince...kendime vakit ayirmaya basladim...arkadaslar ile bulusuyorum..tekrar kitap okumaya vaktim oluyor...nete baglaniyorum ve esim ile daha fazla vakit geciriyoruz..!
Sizin icin önemli olani bulun ve kendinizi yipratmadan ona agirlik verin..gerisi kendiliginden olur..!
Herkese kolay gelsin!!